Winst voor Atlantis 1

Geplaatst op: 14 mei 2013

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 nam het deze week op tegen het iets lager geplaatste Kesteren 1. Een positieve uitslag voor Atlantis was erg belangrijk om de tweede plaats te behouden. Het werd een spannende wedstrijd waarin Atlantis de punten mee terug naar Mijdrecht wist te nemen: 9-10 was de einduislag.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis begon niet zo goed aan de wedstrijd. Het was Kesteren dat het eerste doelpunt wist te maken. Gelukkig maakte Atlantis al weer snel de 1-1. Daarna bleef de wedstrijd een hele tijd doelpuntloos en was het weer Kesteren die de 2-1 maakte. Na nog een doelpuntloose periode scoorde Atlantis de 2-2. Hierna wist Atlantis uit te lopen naar een 2-4 voorsprong. Dit was meteen ook de ruststand.

Na de rust werd het een spannende wedstrijd. Het duurde weer lang voor er gescoord werd.

Kesteren wist uit te lopen naar drie punten verschil met nog acht minuten op de klok. Toch wist Atlantis dit om te toveren naar een 8-9 voorsprong. Kesteren wist toch weer gelijk te maken en met nog een minuut op de klok was de stand 9-9. Na een mooie actie kreeg Atlantis een strafworp mee en wist deze ook te benutten: 9-10 en tevens einde wedstrijd.

Volgende week is het Pinksteren en wordt er niet gekorfbald door het eerste team van Atlantis. De volgende westrijd is op 25 mei thuis op het sportveld aan de Hoofdweg. Hier neemt het door Rabobank gesponsorde Atlantis het op tegen de laagvlieger DSO uit Alkmaar. Het is wederom erg belangrijk dat Atlantis ook deze wedstrijd wint om op de tweede positie te blijven. U bent allen van harte uitgenodigd om het vlaggenschip van Atlantis aan te komen moedigen. De wedstrijd zal beginnen om 15:30 uur.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 nam het deze week op tegen het iets lager geplaatste Kesteren 1. Een positieve uitslag voor Atlantis was erg belangrijk om de tweede plaats te behouden. Het werd een spannende wedstrijd waarin Atlantis de punten mee terug naar Mijdrecht wist te nemen: 9-10 was … Lees meer »