Argon wint in laatste wedstrijd de beker

Geplaatst op: 16 mei 2013

Argon begon sterk aan de wedstrijd, en kreeg kansen via El Zeryouh en Lokken, die de lat raakte. In het vervolg van de eerste helft, kreeg een slap gestart GVVV kansen via Van Meegdenburg en Terschegget, maar de ruststand was 0-0.

In de tweede helft ontbrandde de wedstrijd. Karim Elkaddouri bracht GVVV op 1-0, maar Houssain El Zeryouh bracht Argon al snel langszij. Via Maurice van der Wilt kwam GVVV opnieuw op voorsprong, maar nu was het Wilco Krimp die de gelijkmaker aantekende. Na een rode kaart voor GVVV-er Tom Oostinjen scoorde Lokken dus zijn laatste treffer voor Argon.

Argon, in 1995 ook al districtsbekerwinnaar, neemt met de bekerwinst op fraaie wijze afscheid van het zondagvoetbal. Nadat de club in maart van dit jaar besloot te stoppen met zondagvoetbal, presteerde de ploeg niets meer in de hoofdklasse en degradeerde. Alles werd op de beker gezet, en met succes.

Dat het uitgerekend de 33-jarige Patrick Lokken was, die de winnende goal maakte, was extra mooi. Lokken speelde 10 jaar in Argon 1, scoorde 141 competitietreffers en maakte als enige speler van de huidige selectie, de gouden jaren mee.

Bron: RTV Utrecht

Spakenburg/Mijdrecht - Argon zondag 1 heeft de districtsbeker in het amateurvoetbal gewonnen. De Mijdrechtse hoofdklasser versloeg in de finale topklasser GVVV met 3-2. Het winnende doelpunt werd in de blessuretijd gemaakt door Patrick Lokken. Argon begon sterk aan de wedstrijd, en kreeg kansen via El Zeryouh en Lokken, die de … Lees meer »