Atlantis op naar promotie wedstrijd

Geplaatst op: 3 juni 2013

Het door Rabobank gesponsorde eerste team uit Mijdrecht wist dat ze een zware wedstrijd zouden aanvangen. VZOD de nummer drie in de stand van de competitie, moest deze wedstrijd winnen om recht te houden op een promotie wedstrijd. Wat vrij snel duidelijk was dat er veel wind stond in Kudelstaart. Dit zou van veel invloed zijn op de wedstrijd. Beide ploegen hadden veel moeite met scoren. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met een stand van 5-6.

De wedstrijd voor het eerste liet al zien van dat er veel wind stond op het sportcomplex. In de eerste helft had de ploeg uit Mijdrecht mee wind tijdens het aanvallen. Maar hier kon niet optimaal benut worden. Van beide ploegen bleven de doelpunten dan ook uit. Gelukkig kwam de ploeg wel op voorsprong. Er zal ook gerust gaan worden met een stand van 2-3 in het voordeel van de Mijdrechtenaren.

Tijdens de rust werd er ook aangeven van dat het verdedigend wel goed zat. Maar aanvallend werden de eerste helft te weinig kansen afgemaakt. Meerdere open doorloopballen werden namelijk gemist. In de tweede helft zal de ploeg meer vanuit de achterkant van het vak moeten gaan opereren. Dit ivm de vele wind die er stond. VZOD was de ploeg die als eerste kon scoren na de rust. Dit leverde dan ook een stand van 3-3 op. In de tweede helft werd er niet veel veranderd aan speelstijl en doelpunten. Ook na rust werd er daarom om en om gescoord. Het was Atlantis wat wel iedere keer de voorsprong pakte. Maar VZOD kon steeds terug komen tot gelijke hoogte.

Met nog tien minuten te spelen was de stand nog steeds met 5-6 in het voordeel voor Atlantis. VZOD zou minimaal nog twee doelpunten moeten maken om kans te houden op de promotie wedstrijd. Gelukkig zat het verdedigend goed dicht bij Atlantis en kon de wedstrijd goed uitgespeeld worden.

Volgende week mag de ploeg aantreden tegen Madjoe uit Rijnsburg. Deze wedstrijd zal dan op neutraal terrein gespeeld gaan worden. Verdere informatie volgt nog. We hopen dat er dan zoveel mogelijk mensen kunnen komen kijken om de ploeg aan te komen moedigen.

Het door Rabobank gesponsorde eerste team uit Mijdrecht wist dat ze een zware wedstrijd zouden aanvangen. VZOD de nummer drie in de stand van de competitie, moest deze wedstrijd winnen om recht te houden op een promotie wedstrijd. Wat vrij snel duidelijk was dat er veel wind stond in Kudelstaart. … Lees meer »