Landelijke amateurbeker voor SV Argon

Geplaatst op: 15 juni 2013

Mijdrecht - Het mooist denkbare scenario is uitgekomen! In een zeer spannende wedstrijd, die erg onder invloed stond van de sterke wind, werd een vroege voorsprong door Patrick Lokken in de blessuretijd van de eerste helft omgezet in een achterstand. Verbeek bleek vanaf de stip (na hands) en van afstand in staat, om de sterke Noah Zuidwijk toch te verslaan. Kort na rust echter wederom Patrick Lokken met een doeltreffende kopbal voor de 2-2, een stand waar het einde mee werd gehaald. In de tweede verlenging kwam de winnende treffer op het bord, de inzet van Jorn van Lunteren belandde via een verdedigende voet in de netten voor de 3-2 en dus de bekerwinst! Groot feest op het complex van De Meern (de vereniging wordt nog hartelijk bedankt voor de prima ontvangst en medewerking) en later in het eigen clubhuis. Verslag volgt (uiteraard later).....

Bron: svargon.nl

Mijdrecht - Het mooist denkbare scenario is uitgekomen! In een zeer spannende wedstrijd, die erg onder invloed stond van de sterke wind, werd een vroege voorsprong door Patrick Lokken in de blessuretijd van de eerste helft omgezet in een achterstand. Verbeek bleek vanaf de stip (na hands) en van afstand … Lees meer »