Finale boarding bedrijven football toernooi Amstelhof Sport&Health club kent verrassende winnaar

Geplaatst op: 17 juni 2013

Voorafgaand aan deze finale waren er 4 voorrondes, 3x gewonnen door VMB en 1x door Kabel Productions. SVB, Mags & Media en Visser Bloemen plaatste zich als beste nummers 2.

De finale kende een verassend verloop, VMB verloor maar liefst 3 van de 4 wedstrijden. Visser Bloemen en Kabel Productions wonnen beide hun eerste 3 wedstrijden en speelde de laatste wedstrijd tegen elkaar, dit werd een spannende strijd die uiteindelijk onbeslist eindigde. De eindstand bleef steken op 1-1 en met een beter doelsaldo mocht Visser Bloemen de grote wisselbeker en de dinercheque in ontvangst nemen.

Na afloop was er een grote buiten BBQ georganiseerd door Amstelhof Sport&Health club en verzorgde DJ Kevin van der Post de muziek.

Volgend seizoen 6 edities, uw bedrijf kan zich vanaf heden inschrijven:

Wilt u ook deelnemen met uw bedrijf aan dit gezellige boarding toernooi?
Het inschrijfgeld per team bedraagt 70 euro inclusief 7 consumptiebonnen. Inschrijven kan via tom.verhoek@amstelhof.com. VOL = VOL Maximaal 10 teams per evenement

Datums: 1e editie 20 september 2e editie 8 november 3e editie 20 december 4e editie 31 januari 5e editie 7 maart en de 6e editie 18 april. De finale zal dit seizoen gespeeld worden op 20 juni 2014.

Voorafgaand aan deze finale waren er 4 voorrondes, 3x gewonnen door VMB en 1x door Kabel Productions. SVB, Mags & Media en Visser Bloemen plaatste zich als beste nummers 2. De finale kende een verassend verloop, VMB verloor maar liefst 3 van de 4 wedstrijden. Visser Bloemen en Kabel Productions … Lees meer »