Leen Blom en Guus Zantingh           Foto: vd Lecq

UWTC renner Guus Zantingh behaalt tweede seizoen overwinning

Geplaatst op: 5 augustus 2013

Zondag 4 augustus hebben de UWTC renners Leen blom en Guus Zantingh deelgenomen aan een veteranen 60+ wielerwedstrijd in Alphen aan de Rijn. Vanaf de aanvang van de wedstrijd werd er gedemarreerd om uit het peloton te ontsnappen. Vooral Ton van Duivenbode was zeer actief en was bij vele ontsnappingspogingen betrokken. Maar het draaide uiteindelijk uit op een massaspurt, welke van ver werd aangegaan door John Tromp en Guus Zantingh. Met nipt verschil wist Guus Zantingh de wedstrijd te winnen voor John Tromp uit Kudelstaart en Joop Ribbers uit Groenlo. Leen Blom finishte in het peloton.
Henk de Jong reed 4 augustus ook naar een podiumplaats in de ronde van Zevenbergen. Een mooie derde plaats kon Henk op zijn erelijst bijschrijven.

Ronde van Uithoorn
Zondag 8 september zal de ronde van Uithoorn weer worden verreden. Ditmaal op een gewijzigd parcours omdat er in het oude dorp wegwerkzaamheden zullen zijn ten tijde van de wedstrijd. De ronde van Uithoorn zal nu worden verreden in de Admiraal de Ruyterlaan, Thorbeckelaan, Prinses Christinalaan, Karel Doormanlaan, Prinses Christinalaan en Johan de Witlaan. De permanence is in snackbar de Bokkesprong. Programma: 10.30 uur 60+, 12.00 uur 50+, 13.30 uur nieuwelingen en 15.00 uur sportklasse.

Wielerweekend
Het weekend van 7-8 september is een druk weekend voor de UWTC en zullen veel fietsliefhebbers in Uithoorn te vinden zijn. Op zaterdag 7 september het rondje Stelling georganiseerd door de tourafdeling van de UWTC. Dit jaar de tweede editie van de tourtocht rondom de stelling van Amsterdam. Er kan een tocht van 85 of 170 km worden gereden. Voorinschrijving is mogelijk tot 1 september en voor de eerste 100 inschrijvers is er een gratis stellingshirt beschikbaar. Op de dag zelf kan tegen een meerprijs ook nog worden ingeschreven. De start is bij de BMX baan van de UWTC, Europarei 3 in Uithoorn. Meer informatie kunt u vinden op www.rondjestelling.nl. En op zondag 8 september de hierboven genoemde ronde van Uithoorn georganiseerd door de wielrenafdeling van de UWTC. Meer info op: www.uwtc.nl/wielren

Leen Blom en Guus Zantingh Foto: vd Lecq

Zondag 4 augustus hebben de UWTC renners Leen blom en Guus Zantingh deelgenomen aan een veteranen 60+ wielerwedstrijd in Alphen aan de Rijn. Vanaf de aanvang van de wedstrijd werd er gedemarreerd om uit het peloton te ontsnappen. Vooral Ton van Duivenbode was zeer actief en was bij vele ontsnappingspogingen … Lees meer »