Valse start competitie KDO 2  tegen efficiƫnt NFC

Valse start competitie KDO 2 tegen efficiënt NFC

Geplaatst op: 9 september 2013

In de beginfase van de wedstrijd kwam NFC zeer sterk uit de startblokken en wist uit de eerste twee kansen gelijk snel te scoren, waardoor KDO na twintig minuten spelen met 0-2 achterstond. Een flinke domper voor de Kwakelaars, maar naarmate de eerste helft vorderde kwam het tweede beter in de wedstrijd. Vlak voor rust werd het hiervoor beloond door een doelpunt van Marco Rijbroek,
1-2.

In de tweede helft ging KDO vol op jacht naar de felbegeerde gelijkmaker, kwam ook erg dichtbij, maar gescoord werd er helaas niet. In de 80e minuut deed NFC dit wel uit één van de spaarzame uitvallen, zodat de ploeg uit Amstelveen met 1-3 voor kwam te staan. Dit betekende uiteindelijk ook de einduitslag. Een teleurstellende start voor het tweede, volgende week is er gelukkig wel een kans op revanche als de ploeg om 11:30 uur in en tegen Abcoude speelt. Abcoude 2 verloor, net als KDO, haar eerste wedstrijd, namelijk met 2-0 van Hercules.