Een afstand van schot van een Atlantis-speler in de uitwedstrijd tegen VZOD

Winst na flitsende start Atlantis 1

Geplaatst op: 9 september 2013

Al snel werd duidelijk dat Atlantis een goede voorbereiding heeft gehad en het werd al snel 0-2 voor Atlantis. De voorsprong van de ploeg uit Mijdrecht werd steeds maar groter. Na 20 minuten spelen stond het 0-8 voor Atlantis. Door deze flitsende start wist Atlantis dat zij deze wedstrijd zouden winnen. VZOD wist echter in de laatste minuten van de eerste helft toch nog drie maal te scoren. De ruststand was hierdoor 3-8 in het voordeel van de bezoekers.

In de tweede helft wist VZOD de 4-8 te scoren, waardoor de 0-8 voorsprong in gevaar kwam. Maar binnen de ploeg van Atlantis was er nog steeds het volste vertrouwen in de overwinning. Het eerste team van Atlantis wist al snel twee doelpunten te maken waardoor het gat weer groter werd (4-10). Na de 4-10 had het volgende aanvalsvak van de bezoekers moeite om de kansen te vinden en te benutten. Hierdoor kon de ploeg uit Mijdrecht niet verder uitlopen. Desondanks bleef de voorsprong groot genoeg en eindigde de wedstrijd bij een stand van 7-13 voor Atlantis. De ploeg uit Mijdrecht was de terechte winnaar van dit duel en kan zich opmaken voor de volgende twee belangrijke duels die deze week zullen plaatsvinden.

Na een intensieve voorbereiding, waarin de selectie van korfbalvereniging Atlantis veel oefenwedstrijden heeft gespeeld, was de ploeg uit Mijdrecht klaar voor de competitie. Afgelopen zaterdag moest het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 aantreden tegen VZOD uit Kudelstaart. Al snel werd duidelijk dat Atlantis een goede voorbereiding heeft gehad en het … Lees meer »