Atlantis 2 begint competitie met nipte nederlaag

Geplaatst op: 9 september 2013

Zaterdag 7 september was de eerste competitiewedstrijd voor Atlantis 2, dat gesponsord wordt door de Rabobank. Er werd afgereisd naar Kudelstaart voor een wedstrijd tegen VZOD 2. VZOD is al jaren een bekende tegenstander voor Atlantis. De laatste wedstrijden waren in het voordeel voor de ploeg uit Mijdrecht. Voor VZOD was de competitie vorige week al begonnen met een wedstrijd zij ruim winnend wisten af te sluiten. Atlantis was dan ook gebrand om hun eerste competitiewedstrijd te winnen. Na een spannende wedstrijd, waarin Atlantis het grootste gedeelte heeft voorgestaan, wist de ploeg de punten niet mee naar huis te nemen. Er werd verloren met 9-8.

Atlantis begon scherp aan de wedstrijd en liet zien te gaan voor de overwinning door gelijk in de eerste minuut de stand op 0 – 1 te zetten. Atlantis kon wat verder uitlopen en wist zo de voorsprong te behouden. VZOD kwam echter steeds wat dichterbij waardoor Atlantis het gat weer moest vergroten tot twee doelpunten. Dit deden ze ook en de ruststand was 4 – 6 in het voordeel voor Mijdrechtenaren.

Het ging goed aan de kant van Atlantis en dit moest volgehouden worden in de tweede helft. VZOD kwam echter beter uit de kleedkamer en wist dan ook binnen tien minuten in de tweede helft tot gelijke hoogte te komen. Atlantis voelde VZOD in de nek hijgen en ging te gehaast aanvallen en pakte de verkeerde kansen. VZOD kwam steeds meer op stoom en nam de voorsprong over. Ondertussen kwamen Melissa van der Stap en Jan-Willem van Koeverden Brouwer in het veld. Atlantis wist de stand twee minuten voor tijd nog wel op 9 – 8 te zetten. Er werden allerlei pogingen ondernomen om er nog een gelijkspel uit te slepen, maar tevergeefs, er werd nipt verloren.

De volgende wedstrijd voor de Rabobankploeg is aankomende woensdag 11 september. Deze wedstrijd vindt plaats in Hillegom tegen SDO 2 om 19.00. Kom allen het tweede team aanmoedigen naar de overwinning!

Zaterdag 7 september was de eerste competitiewedstrijd voor Atlantis 2, dat gesponsord wordt door de Rabobank. Er werd afgereisd naar Kudelstaart voor een wedstrijd tegen VZOD 2. VZOD is al jaren een bekende tegenstander voor Atlantis. De laatste wedstrijden waren in het voordeel voor de ploeg uit Mijdrecht. Voor VZOD … Lees meer »