Atlantis D1 wint zeer overtuigend van De Vinken D1

Geplaatst op: 9 september 2013

De ploeg heeft veel nieuwe spelers gekregen. Veel kinderen moeten nog wennen aan elkaar, maar ook aan het feit dat ze nu ineens in twee vakken moeten spelen in plaats van één vak wat bij de jongere jeugdlagen gewoon is. In de eerste twaalfeneenhalve minuut gingen beide ploegen nog gelijk op. Na de eerste vakwissel kon het tweede aanvalsvak echter het verschil maken. Door zeer mooie kansen die goed afgemaakt werden, werd er gerust met een stand van 1-5 in het voordeel voor de ploeg uit Mijdrecht.

In de tweede helft van de wedstrijd zou ook het eerste aanvalsvak meer tot scoren gaan komen. Een zeer mooie doorloopbal aan de achterkant van de korf was een smuller voor het publiek dat was meegereisd naar Vinkeveen. In de tweede helft zouden nog zes doelpunten gescoord worden. De wedstrijd werd gewonnen met 2-11. Al met al een zeer mooie verdiende overwinning. Hopelijk gaan de volgende wedstrijden ook zo voorspoedig.

De ploeg van Atlantis D1 bestaande uit veel nieuwe spelers kon in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen een mooie score behalen tegen De Vinken. Na de eerste trainingen en een oefenwedstrijd waarin nog verloren werd, kon er eindelijk aan de competitie begonnen worden. De ploeg heeft veel nieuwe spelers … Lees meer »