Atlantis C2 veldseizoen 2013-2014

Atlantis C2 heeft moeilijke start

Geplaatst op: 9 september 2013

De start van de competitie tegen ESDO op zaterdag 7 september was voor de C2 van korfbalvereniging Atlantis niet ideaal. Vele blessures zo aan het begin van het seizoen zorgde ervoor dat de ploeg, gesponsord door Van Walraven, met invallers de eerste wedstrijd in moest. De C2 wil dan ook Esmée, Marijn en Anouk bedanken voor het willen invallen.

Een trage start van beide partijen zorgde ervoor dat de doelpunten op zich lieten wachten. Beide ploegen hadden moeite met de aanval en vooral thuisploeg Atlantis had zichtbaar moeite met de boomlange heren van ESDO. Gebruik makend van die lengte onderschepte ze veel ballen en had Atlantis moeite hier mee om te gaan. Hierdoor was de tussenstand in de rust ook maar 1-3.

In de rust hebben de coaches Heleen, Hans en Chantal erg hun best gedaan om de juiste aanwijzingen te geven. Mede hierdoor bevatte de tweede helft meer snelheid en beleving. Het bleef moeilijk om met het lengtevoordeel van de heren van ESDO C1 om te gaan voor het damesteam van Atlantis. Uiteindelijk was de einduitslag 2-7. Maar supporters van dit Van Walraven team zien mogelijkheden om ESDO de volgende keer te verslaan.

De start van de competitie tegen ESDO op zaterdag 7 september was voor de C2 van korfbalvereniging Atlantis niet ideaal. Vele blessures zo aan het begin van het seizoen zorgde ervoor dat de ploeg, gesponsord door Van Walraven, met invallers de eerste wedstrijd in moest. De C2 wil dan ook … Lees meer »