Doelpoging van Atlantis 2-speler Berry de Jong

Atlantis 2 verliest tweede wedstrijd

Geplaatst op: 16 september 2013

Zaterdag 14 september speelde Atlantis 2, dat gesponsord wordt door Rabobank, de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Kios 2 in Nieuw Vennep. Nadat Atlantis vorige week net aan verloren had van VZOD, was het team extra gemotiveerd om deze week de punten mee te nemen naar Mijdrecht. Atlantis stond vaak voor tijdens de wedstrijd, maar wist helaas niet genoeg punten te scoren voor een overwinning. De wedstrijd werd verloren met 10-8.

Ondanks het slechte weer was er een goede voorbereiding. Atlantis begon scherp aan de wedstrijd en stond al snel met 0-1 voor. Door het slechte weer hadden beiden partijen moeite met de kansen af te maken. Atlantis ging met 5-5 de rust in. In de rust werd duidelijk gemaakt dat het team feller moest gaan spelen en meer moest gaan scoren als ze de winst mee wilden nemen naar Mijdrecht.

Na de rust liep het gelijk op. Beide teams scoorden (met moeite) en de stand bleef dicht bij elkaar. Aan het einde van de wedstrijd volgde er een spannende fase. Er vonden drie wissels plaats aan de kant van Atlantis. Sophia van der Horst, Lars Kuilenburg en Jelmer Steen kwamen aan het eind van de wedstrijd in het veld. Er werden meerdere pogingen ondernomen om op voorsprong te komen maar helaas werd de wedstrijd verloren met 10-8.

De volgende wedstrijd is zaterdag 21 september. Atlantis zal het in Mijdrecht opnemen tegen Paal Centraal 2. De wedstrijd begint om 13.30 uur. Kom allen het tweede team aanmoedigen naar de overwinning!

Zaterdag 14 september speelde Atlantis 2, dat gesponsord wordt door Rabobank, de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Kios 2 in Nieuw Vennep. Nadat Atlantis vorige week net aan verloren had van VZOD, was het team extra gemotiveerd om deze week de punten mee te nemen naar Mijdrecht. Atlantis stond … Lees meer »