Victoria F13 - Hertha F2 uitslag 3-6

Geplaatst op: 16 september 2013

Zaterdag 14 september stond de eerste echte competitiewedstrijd op het programma voor de jongens van Hertha F2. Het betrof wederom een uitwedstrijd en dit keer deden de gasten uit Vinkeveen de andere kant van de rotonde in Hilversum aan. Na ons gemeld te hebben in de bestuurskamer, werd de kleedkamer opgezocht. We waren ruim op tijd, de geplande foto shoot werd vanwege het weer afgelast. Veld 3a werd het strijdtoneel van de wedstrijd. Wederom had trainer/coach Duncan het volledige team tot zijn beschikking. De F2 bestaat dit seizoen uit; Steve Boekel, Noa Gosselaar, Calvin Liesveld, Luc van Dam, Rens van der Moolen, Sem Veenhof, Sem van Til, Ravi Verbruggen en Sander van Senten.

Hertha won de toss en mocht de aftrap nemen. Steve nam zijn positie in het doel in. De eerste jaars F pupillen van Victoria boden direct goed tegenstand. Zij beschikten over een paar snelle jongens die zo nu en dan gevaarlijk uitbraken. Maar onze Vinkeveense jongens stelden daar uiteraard wat tegenover. Na een aanval door het midden was daar op eens Calvin die de bal langs de doelman schoof. Hij bracht de stand in de 5e minuut op 0-1. Hertha was sterker alleen het uitspelen van de tegenstander in een man meer situatie werd niet goed uitgevoerd, waardoor het bleef bij één doelpunt in de eerste helft. Complimenten waren er voor Steve die zijn doel op mooie wijze schoon hield.

Na de rust, de limonade smaakte de jongens prima gingen de jonge Herthanen op jacht naar meer doelpunten. In de 3de minuut konden de vele supporters weer juichen. Noa maakte de 0-2 met een mooi geplaatst schot. Een moment van even niet bij de les zijn achterin betekende de aansluitingstreffer voor Victoria, 1-2. Victoria kon niet lang genieten van het feestje want als een duveltje uit een doosje was daar Rens die het feestje van Victoria abrupt deed eindigen. Hij maakte ook met een fraaie de 1-3. Nu waren de jonge Herthanen los en zochten zij massaal de aanval. Hier waren duidelijk punten op te halen. Calvin deed de wedstrijd op slot met zijn tweede goal van de ochtend, 1-4. Na de aftrap van Victoria moesten de jongens van Hertha geremd worden, ze vlogen allemaal naar voren om een doelpunt te maken. De sterke Sander werd achterin gehouden als slot op de deur, de rest van het team zocht massaal de aanval. Sem van Til begon aan een mooie slalom en beloonde zichzelf met een fraaie treffer. Met een geplaatst schot in de verre hoek liet hij de keeper kansloos, 2-5. De ook sterk spelende Luc van Dam maakte de Vinkeveense vreugde compleet door beheerst en bekeken Hertha's 6de te maken, 2-6.

Met nog maar een paar minuten te spelen kon en mocht dit niet meer mis gaan. Het plezier wat de jongens hadden en de euforie van de eerste overwinning zorgde er voor dat een uitbraak van Victoria verkeerd werd ingeschat en zodoende mocht Victoria de laatste treffer van deze wedstrijd maken, puur voor de statistiek, 3-6. Kort daarna floot de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd en waren de eerste 3 punten "in the pocket"

Volgende week zaterdag, 21 september mogen de jongens dan eindelijk hun kunsten thuis laten zien, op sportpark de Molmhoek. Om 09:00 uur is de tegenstander Viod F1.

Zaterdag 14 september stond de eerste echte competitiewedstrijd op het programma voor de jongens van Hertha F2. Het betrof wederom een uitwedstrijd en dit keer deden de gasten uit Vinkeveen de andere kant van de rotonde in Hilversum aan. Na ons gemeld te hebben in de bestuurskamer, werd de kleedkamer … Lees meer »