Totale off-day voor KDO 2 bij Abcoude

Geplaatst op: 16 september 2013

8-0 nederlaag. Tenekrommend verlieten de KDO-ers het sportpark en zullen aankomende week keihard moeten trainen om aanstaande zondag tegen Elinkwijk 2 een stuk beter voor de dag te komen.

Na de 1-3 nederlaag van vorige week tegen NFC/Brommer, heeft het tweede afgelopen zondag ook zijn tweede wedstrijd verliezend afgesloten. Na een 2-0 achterstand met rust tegen Abcoude 2, werden de Kwakelaars in de tweede helft volledig weggespeeld. Dit resulteerde uiteindelijk in een8-0 nederlaag. Tenekrommend verlieten de KDO-ers het sportpark … Lees meer »