KDO 2 opnieuw onderuit ditmaal thuis tegen Elinkwijk

Geplaatst op: 23 september 2013

Na een zeer moeizaam begin van de competitie, speelde het tweede van KDO afgelopen zondag thuis tegen Elinkwijk 2. Na een gelijkopgaande eerste helft was het de ploeg uit Utrecht die in de 15e minuut op 0-1 wist te komen na vermeend buitenspel. Na deze achterstand kwamen de Kwakelaars beter in de wedstrijd en kregen een aantal mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen, maar verzuimden dit. In de tweede helft nam Elinkwijk vervolgens in de slotfase van de wedstrijd ruimer afstand van KDO, wat uiteindelijk leidde tot een 0-3 nederlaag. Aankomende zondag speelt het tweede om 13:00 uur uit in Leusden tegen Roda’46 2.

Na een zeer moeizaam begin van de competitie, speelde het tweede van KDO afgelopen zondag thuis tegen Elinkwijk 2. Na een gelijkopgaande eerste helft was het de ploeg uit Utrecht die in de 15e minuut op 0-1 wist te komen na vermeend buitenspel. Na deze achterstand kwamen de Kwakelaars beter … Lees meer »