Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1

Atlantis 1 wint voor de derde keer op rij

Geplaatst op: 23 september 2013

Afgelopen zaterdag moest, door de Rabobank gesponsorde, Atlantis aantreden voor haar eerste thuiswedstrijd. Zij moesten tegen de medekoploper uit Delft, Paal Centraal. Atlantis 1 had er nog nooit eerder tegen gespeeld en kon dus niet weten wat ze konden verwachten. Het was daarom aan Atlantis de taak om voor de volle 100 procent de wedstrijd in te gaan. Indien Atlantis wist te winnen zouden zij alleen aan kop gaan in de competitie. Het was dus een belangrijke wedstrijd.

In de eerste helft kwamen beide ploegen moeilijk tot scoren. Dit had mede te maken doordat de ploeg uit Delft veel lengte in zijn team had zitten. Hierdoor hadden zij veel de rebound. Waardoor zij lang konden aanvallen en Atlantis daarentegen niet. Echter wist Paal Centraal de korf niet te vinden. Zij wisten in de eerste helft maar een keer te scoren. Atlantis wist vaker de korf te vinden waardoor de ruststand uitkwam op een 5-1 voorsprong.

In de tweede helft wist Atlantis de organisatie beter neer te zetten. Hierdoor kon Atlantis meerdere kansen creëren. Doordat de organisatie goed stond en de kansen werden gecreëerd kon Atlantis uitlopen naar een grotere voorsprong. Dit werd in de tweede helft ook gedaan. In het begin van de tweede helft kon Paal Centraal meescoren. Maar later in de tweede helft werd er voornamelijk gescoord door Atlantis. Hierdoor werd het uiteindelijk 14-7 voor Atlantis. Dit betekende de derde winstpartij voor Atlantis op rij. Volgende week moet de ploeg naar Zeist om haar vierde wedstrijd te spelen tegen RDZ. Het is nu van belang deze winstreeks voort te zetten zodat Atlantis alleen boven aan blijft staan in de competitie en daardoor titelkandidaat blijft.

Afgelopen zaterdag moest, door de Rabobank gesponsorde, Atlantis aantreden voor haar eerste thuiswedstrijd. Zij moesten tegen de medekoploper uit Delft, Paal Centraal. Atlantis 1 had er nog nooit eerder tegen gespeeld en kon dus niet weten wat ze konden verwachten. Het was daarom aan Atlantis de taak om voor de … Lees meer »