De spelers en trainer/coach van Atlantis 2

Gelijkspel voor Atlantis 2

Geplaatst op: 23 september 2013

Zaterdag 21 september speelde het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis 2 thuis tegen studentenkorfbalvereniging Paal Centraal 2 uit Delft. De ploeg uit Mijdrecht maakte het eerste doelpunt door een mooi afstandschot buiten de vier meter in de eerste minuut. Een goed begin voor Atlantis 2, maar Paal Centraal had in de derde en vijfde minuut van de wedstrijd al een antwoord waardoor de stand op 1 – 2 werd.

Atlantis kon dit niet op zich laten zitten en deed hard zijn best om ook weer tot scoren te komen en dit lukte in de negentiende en tweeëntwintigste minuut. Atlantis 2 stond toen weer een punt voor op Paal Centraal 2.

Zoals gezegd ging het gelijk op en opnieuw scoorde Paal Centraal 2 en gaf het scorebord een stand van 3 – 3 aan. In de 25ste minuut nam het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis 2 door een schot binnen de vier meter weer de leiding in de wedstrijd. Net voor rust wist Paal Centraal 2 dit gelijk te trekken en gingen we de rust in met 4 – 4.

In de tweede helft scoorde Atlantis 2 in de vierde minuut door een mooi schot de 5 – 4. Daarna kwam Paal Centraal 2 door een vrije bal weer tot een gelijke stand van 5 – 5. In de negende minuut van de tweede helft wist Paal Centraal 2 toch weer te scoren waardoor zij weer een punt voor stonden.

In de twaalfde minuut wist Atlantis 2 dit weer recht te trekken door een benutte strafworp. Er werd vervolgens goed verdedigd aan beide kanten waardoor beide teams een tijd niet tot scoren kwamen.
Pas in de twintigste minuut na rust scoorde Atlantis 2 door een schot van dichtbij en was de stand 7 – 6. Helaas voor de thuisploeg, scoorde Paal Centraal 2 in de laatste vijf minuten ook nog een doelpunt en was de stand weer gelijk 7 – 7.

Atlantis 2 probeerde er nog alles aan te doen om de wedstrijd nog winnend af te kunnen sluiten en had de ploeg hier nog het volste vertrouwen in dat dit ging lukken. Er waren veel kansen maar het lukte net niet om in de laatste minuten nog te scoren. Al met al dus een wedstrijd die gelijk op ging en met een gelijke stand eindigde.

De volgende wedstrijd van Atlantis 2 vindt op 28 september om 12.30 uur plaats in Amstelveen, bij tegenstander Oranje Nassau 3.

Zaterdag 21 september speelde het door de Rabobank gesponsorde team Atlantis 2 thuis tegen studentenkorfbalvereniging Paal Centraal 2 uit Delft. De ploeg uit Mijdrecht maakte het eerste doelpunt door een mooi afstandschot buiten de vier meter in de eerste minuut. Een goed begin voor Atlantis 2, maar Paal Centraal had … Lees meer »