Veenland Heren 1 goed van start in nieuwe seizoen

Geplaatst op: 25 september 2013

Het Heren 1 team van volleybalvereniging Veenland maakte een vliegende start op vrijdag 20 september jl. Bij de eerste thuiswedstrijd van het jaar ging het gelijk om een streekderby, waarbij tegenstander Atalante met het Heren 4 team uit Vinkeveen overkwam naar Wilnis. In vier sets werden spannende momenten beleefd. Diverse aanvallen van zowel de Vinkeveners als Wilnissers werden door beide teams goed opgevangen, waardoor een gelijke strijd ontstond. De eerste set eindigde in een 25-21 overwinning voor de thuisspelers. Door net wat extra gas te geven wisten de Wilnissers de wedstrijd verder naar hun hand te zetten, waarbij de daarop volgende sets afgesloten werden met de standen 25-14, 25-19 en 25-15.

Op maandag 23 september speelde Veenland uit in Haarlem tegen FHC ’91. Bij deze wedstrijd was direct te merken dat er wat meer spanning heerste. Dit zorgde er dan ook voor dat het team niet altijd even geconcentreerd speelde. De eerste set verloren de Wilnissers met 21-25. In de tweede set steeg de spanning verder en kon het team ter nauwernood de set binnenhalen 25-22. De derde set speelde het team als een geoliede machine, waarbij de eerste bal goed opgevangen werd, een mooie set-up gegeven werd door de nieuwe set-upper en de bal keihard op de grond werd gemept door de diverse aanvallers. De set eindigde dan ook in een nette 25-13. De laatste en beslissende set werd op het nippertje gepakt met 25-20. Met deze overwinning staat Veenland Heren 1 momenteel aan kop van de competitie.

Vrijdag 4 oktober speelt het team om 20.30 uur in de Willisstee in Wilnis tegen Unitas Heren 2 uit Mijdrecht. Uiteraard is iedereen welkom. Wil je zelf beginnen met volleybal? Kom dan langs op de training van de heren en dames op donderdagavond, vanaf 20.30 in de Willisstee.

Het Heren 1 team van volleybalvereniging Veenland maakte een vliegende start op vrijdag 20 september jl. Bij de eerste thuiswedstrijd van het jaar ging het gelijk om een streekderby, waarbij tegenstander Atalante met het Heren 4 team uit Vinkeveen overkwam naar Wilnis. In vier sets werden spannende momenten beleefd. Diverse … Lees meer »