Atlantis 2 met coach Peter van der Wel

Overwinning voor Atlantis 2

Geplaatst op: 30 september 2013

Afgelopen zaterdag 28 september speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, tegen Oranje Nassau 3 in Amstelveen. Aangezien Oranje Nassau nog geen punten had binnengehaald, leek dit een goede kans voor Atlantis 2 om punten te pakken. Ondanks dat Atlantis moest wennen aan het bijzondere kunstgras en soms moeite had met scoren, ging het team met een terechte overwinning naar huis.

De wedstrijd had een moeizame start, het eerste doelpunt liet op zich wachten. Gelukkig hield de verdediging van Atlantis 2 het goed dicht en uiteindelijk viel het eerste doelpunt voor Atlantis. De Rabobank equipe behield deze voorsprong in de eerste helft en ging met 1-4 de rust in. In de rust werd benadrukt dat de verdediging goed liep, maar dat het belangrijk was om nu de goede kansen te pakken door de juiste mensen op de juiste plaats te zetten in de aanval.

Aan het begin van de tweede helft begon Oranje Nassau meer te scoren, met uiteindelijk zelfs een 4-4 gelijkstand tot gevolg. Atlantis zou echter geen genoegen nemen met een gelijkspel en bleef geloven dat zij de overwinning verdienden. De Mijdrechtenaren hadden moeite met het afmaken van de kansen, maar kwam uiteindelijk weer tot een voorsprong: 4-6. Ook Oranje Nassau bleef knokken, maar tevergeefs want er kwam geen doelpunt meer van hun kant. Met een stand van 4-7 bij het eindsignaal kon Atlantis 2 eindelijk haar eerste overwinning vieren.

De volgende wedstrijd zal zaterdag 5 oktober om 13.30 uur in Mijdrecht plaatsvinden tegen Nova 4.

Afgelopen zaterdag 28 september speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, tegen Oranje Nassau 3 in Amstelveen. Aangezien Oranje Nassau nog geen punten had binnengehaald, leek dit een goede kans voor Atlantis 2 om punten te pakken. Ondanks dat Atlantis moest wennen aan het bijzondere kunstgras en soms moeite had met … Lees meer »