Atlantis 2 met coach Peter van der Wel

Atlantis 2 verliest alsnog na sterke wedstrijd

Geplaatst op: 7 oktober 2013

Afgelopen zaterdag 5 oktober speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, tegen NOVA uit De Bilt. Dit beloofde een zware wedstrijd te worden omdat NOVA op een tweede plaats stond in de poule. Atlantis 2 verloor deze wedstrijd met 14-16, maar het kan wel met een tevreden gevoel naar de volgende wedstrijd kijken.

De wedstrijd was vanaf het begin spannend, omdat het door Rabobank gesponsorde Atlantis makkelijk tot scoren kwam. NOVA scoorde mee en de wedstrijd ging gelijk op. Net voordat Atlantis 2 de rust in ging maakte NOVA nog twee doelpunten, hierdoor was de ruststand 8-10 in het voordeel van de bezoekers.

De thuisploeg ging ondanks de achterstand goed de rust in, zo werd de hele ploeg weer op scherp gezet.
Na de rust had NOVA moeite met score hierdoor kon Atlantis 2 terugkomen in de wedstrijd, dit lukte echter niet. Atlantis 2 had veel kansen om op voorsprong te komen, maar de ploeg wist deze niet te benutten.

De wedstrijd bleef tot de laatste minuut spannend en eindigde in 14-16. Hierdoor moest Atlantis 2 de twee punten aan NOVA meegeven, maar de ploeg zit in een stijgende lijn en heeft er vertrouwen in dat de punten weer gaan komen.

Afgelopen zaterdag 5 oktober speelde Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, tegen NOVA uit De Bilt. Dit beloofde een zware wedstrijd te worden omdat NOVA op een tweede plaats stond in de poule. Atlantis 2 verloor deze wedstrijd met 14-16, maar het kan wel met een tevreden gevoel naar de volgende … Lees meer »