001 - Vogelvrij TOP
V.l.n.r. Hans, Remon en Rina promoten Veenshuttle in de Boni

Veenshuttle promoot Boni Jeugdsponsoractie


Geplaatst op: 7 oktober 2013

In heel Nederland organiseert de Boni een sponsoractie voor de jeugd. Klanten ontvangen per € 10,= een munt en kunnen deze direct bij de uitgang naar keuze doneren aan één van de deelnemende verenigingen. Vrijdag 3 oktober trapte Badminton Vereniging Veenshuttle af door bij de Boni uitgang de actie te promoten.

Boni sponsort over heel Nederland € 200.000 waarbij per plaats maximaal acht verenigingen kunnen deelnemen. Met een totaal van 288 verenigingen komt dit neer op een gemiddeld sponsorbedrag van € 700. Maar omdat het sponsorbedrag op basis van het gewicht van de opgehaalde munten wordt verdeeld, is het voor de verenigingen belangrijk om klanten over te halen de munten aan hun vereniging te doneren.

Daarom stonden vrijdagavond tussen 17:00 en 21:00 uur enkele leden van de badminton vereniging bij de uitgang om vrienden en bekenden over te halen de munten aan Veenshuttle te doneren. Uiteraard werd ook geprobeerd om met een speelse opmerking klanten van gedachten te laten wisselen, wat toch vaak helpt!

De deelnemende verenigingen, waaronder Veenshuttle, en de wekelijkse tussenresultaten kunt u terugvinden via www.veenshuttle.nl. De actie duurt 8 weken en loopt tot eind november!

V.l.n.r. Hans, Remon en Rina promoten Veenshuttle in de Boni

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenshuttle promoot Boni Jeugdsponsoractie

In heel Nederland organiseert de Boni een sponsoractie voor de jeugd. Klanten ontvangen per € 10,= een munt en kunnen deze direct bij de uitgang naar keuze doneren aan één van de deelnemende verenigingen. Vrijdag 3 oktober trapte Badminton Vereniging Veenshuttle af door bij de Boni uitgang de actie te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: