Veenland Heren 1 wint van Unitas Heren 2

Geplaatst op: 7 oktober 2013

Tijdens de thuiswedstrijd van Veenland Heren 1 in Wilnis werd een streekderby gespeeld tussen de Wilnissers en het Mijdrechtse Unitas Heren 2. Onder toeziend oog van fanatieke supporters op de tribune begonnen beide teams aan de eerste set. Hierbij maakte Veenland geen goede start en wist Unitas op voorsprong te komen. Nadat Veenland wat fouten uit het spel haalde, kwam het team gelijk te staan en pakte Veenland de voorsprong terug. De eerste set verloor het team uit Mijdrecht met 19-25. In de tweede set ging Veenland beter van start en werden er wat fouten gemaakt aan de kant van Unitas, waardoor ook de tweede set naar de Wilnissers ging met de eindstand 25-17. De derde set verliep het snelste, waarbij er enkele spannende en lange rally's waren tussen beide teams. Veenland pakte de set met 25-14.
Vol zelfvertrouwen startte het team vervolgens aan de laatste set, waarbij Unitas koos voor een andere opstelling. Dit resulteerde in een moeizame overwinning van 25-21. Hiermee schreef Veenland opnieuw 5 punten bij, wat het team in totaal 14 punten oplevert met drie gespeelde wedstrijden. Op dit moment staat Veenland Heren 1 bovenaan in de competitie.

Tijdens de thuiswedstrijd van Veenland Heren 1 in Wilnis werd een streekderby gespeeld tussen de Wilnissers en het Mijdrechtse Unitas Heren 2. Onder toeziend oog van fanatieke supporters op de tribune begonnen beide teams aan de eerste set. Hierbij maakte Veenland geen goede start en wist Unitas op voorsprong te … Lees meer »