HSV ’69 B1 voetbalt zich een weg naar de 1e positie

Geplaatst op: 7 oktober 2013

5 oktober 2013, een zomerse dag, het is zeer aangenaam langs de kant van het voetbalveld in De Hoef. De jeugd van HSV ’69 B1 staat te popelen om een goed potje voetbal te laten zien. Een wedstrijd tegen Altius is altijd leuk om naar te kijken. Maar het is opletten geblazen. De wedstrijd is nog maar 10 minuten aan de gang of de eerste doelpunten vliegen in het net. David Bruyn scoort vanuit een mooi aangegeven bal en Rick Blokland tikt hem er ook een keertje in. Dan blijft het de eerste helft een gewaagd spelletje. De bal gaat het hele veld over en Altius B5 probeert met goed spel het HSV ’69 moeilijk te maken. Maar de jongens zetten door, ruststand 2 – 0, een luxepositie die we dit seizoen nog niet hebben meegemaakt. Beide teams hervatten na rust de wedstrijd met maar één doel; winnen.

De toeschouwers staan nog steeds in het zonnetje en bij 20 graden is het goed toeven. HSV ’69 zet aan, het tempo wordt opgevoerd en het samenspel wordt beter. Er volgen een serie goals van Rick Blokland, een ware hattRICK. Dan een handsbal in het strafschop gebied aan HSV zijde. Wat wil het team graag de nul behouden. De penalty die genomen wordt door Altius wordt door Brian Begheijn met de vuisten weggeslagen, wat een redding. In de laatste fase van de wedstrijd wordt nog een keer gescoord door Jeroen Rademaker, eindstand 6 – 0. Mannen, met z’n allen hebben jullie er een hele mooie wedstrijd van gemaakt. Het team dat vorig jaar kampioen werd in de C heeft de smaak te pakken. Succes in de B dit seizoen.

5 oktober 2013, een zomerse dag, het is zeer aangenaam langs de kant van het voetbalveld in De Hoef. De jeugd van HSV ’69 B1 staat te popelen om een goed potje voetbal te laten zien. Een wedstrijd tegen Altius is altijd leuk om naar te kijken. Maar het is … Lees meer »