001- Uithoorn

Veensteker viert twintig jaar culinair genieten met jubileummenu voor 20 euro


Geplaatst op: 10 oktober 2013

Restaurant de Veensteker uit Vinkeveen is een begrip. Logisch als je al twintig jaar je gasten verwent met smaakvolle gerechten. In plaats van een aansprekende artiest of een groot feest is gekozen voor een driegangen keuzemenu voor slechts 20 euro per couvert. “Laat het maar wat langer feest zijn,” vinden eigenaren William en Patrick. “Zo’n feestavond is zo maar voorbij. Dat hebben we gemerkt toen we respectievelijk vijf, tien en vijftien jaar bestonden. Ook gezellig hoor! Een volle zaak, mooie optredens, tevreden publiek, lekker eten en drinken en de dag er na weer over naar de orde van de dag.” Daarom is besloten het dit keer eens anders te doen. “We doen nu eens datgene waar we heel erg goed in zijn. Onze gasten lekker culinair laten genieten. Daarvoor hebben we een leuk menu samengesteld. Een keuzemenu, dus niet vlees of vis, maar een keuze uit vier voor- en hoofdgerechten en een lekker dessert.”

Dat laatste kan ook vervangen worden door een kopje koffie ter afsluiting. Wat dacht je van een rundercarpaccio, uiensoep, viscocktail of bruschetta als starter. Een varkens- of diamanthaas, pasta gambepollo of vangst van de dag als hoofdgerecht. Altijd weer een verrassing mag het dessert worden genoemd. Voor de vaste gasten is het een cadeautje. “We zetten iets lekkers op tafel, dat kennen ze overigens maar al te goed van ons, maar dan wel voor een feestprijs. Daarmee willen we laten zien dat we maar al te blij zijn met onze vaste gasten die de weg naar ons restaurant feilloos weten te vinden. Voor onze nieuwe gasten betekent het een prettige kennismaking,” aldus William en Patrick.

Vanzelfsprekend blijft ook de vaste kaart gewoon bestaan. De keuze is aan de gast. De Veensteker, Achterbos 20, Vinkeveen. Tel.: 0297-262 686.
www.veensteker.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veensteker viert twintig jaar culinair genieten met jubileummenu voor 20 euro

Restaurant de Veensteker uit Vinkeveen is een begrip. Logisch als je al twintig jaar je gasten verwent met smaakvolle gerechten. In plaats van een aansprekende artiest of een groot feest is gekozen voor een driegangen keuzemenu voor slechts 20 euro per couvert. “Laat het maar wat langer feest zijn,” vinden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: