3-2 winst voor Atalante dames 2

Geplaatst op: 14 oktober 2013

De vierde match voor Atalante D2 was thuis op 11 oktober tegen Allvo D2 uit Almere. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen waarbij het geroutineerde team in de eerste set nog flink moest dieselen om op gang te komen doen de dames het dit seizoen beter. Weliswaar is een achterstand in punten aan het begin van iedere set wel nodig om aan te haken, maar dat is goed voor de motivatie. Vooral als Loeps Kuijper aan service gaat en even een lekker inhaalrijtje maakt, wappert de vlag met de wind mee en wordt het team aangestoken met enthousiasme en lekker op sleeptouw genomen. De eerste set was nog flink finetunen om de pass netjes te krijgen, maar was die goed, dan kon de aanval prettig afgemaakt worden: 25-21. Ook in de tweede set was het team lekker op dreef. Vooral in de hoeken van het tegenveld was plenty kans voor slimme ballen of anders gewoon lekker meppen: 25-19.

In de tweede helft van de wedstrijd werd het zeer wisselvallig. Mooie knallers, bijvoorbeeld door het midden van Daniëlle van der Horst, afgewisseld met onrustig spel en te veel persoonlijke fouten. Het verschil in punten was niet groot maar voorkwam niet dat het via 22-25 en 20-25 tot een 2-2 gelijkspel kwam. In de laatste set werd het gelukkig goed gemaakt en overtuigend gewonnen: 3-2 winst met setstand 15-8. Over twee weken op 26 oktober weer een zaterdagwedstrijd, uit in Huizen.

De vierde match voor Atalante D2 was thuis op 11 oktober tegen Allvo D2 uit Almere. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen waarbij het geroutineerde team in de eerste set nog flink moest dieselen om op gang te komen doen de dames het dit seizoen beter. Weliswaar is een achterstand in … Lees meer »