Eerste overwinning Veenland 2

Geplaatst op: 14 oktober 2013

Het tweede team van het Wilnisse Veenland heeft afgelopen vrijdag zijn eerste overwinning van dit seizoen behaald. Het volleybalteam, gesponsord door Flynth adviseurs en accountants en Kringkoop Mijdrecht won met 4-0 in Vinkeveen van Atalante 4. De vorige twee wedstrijden van Veenland tegen Spaarnestad en Amstelveen werden beiden onnodig met 3-1 verloren.

In de eerste set van deze wedstrijd ging het spel gelijk op. Door de lengte van de Vinkeveners hadden zij een sterk blok en konden de Wilnisse aanvallers slecht scoren. Toch wist Veenland deze set te winnen met 25-22. De tweede set was het hoofdzakelijk Veenland dat de klok sloeg, wat in de eindstand ook te zien was; 25-15 voor de ploeg uit Wilnis. De derde set was weer een gelijk opgaande strijd aan beide kanten afgewisseld door goede, maar soms ook zeer rommelige momenten. Uiteindelijk was het weer Veenland dat door goede service druk toch weer aan het langste eind trok en wel met 25-23. De laatste set ging Veenland los, maar door twee blessures aan de kant van de Vinkeveners ontstond aan beide zijden een rommelig spel waardoor het bijna nog spannend werd. De spelers uit Wilnis hervonden zich op tijd zodat ook deze laatste set een prooi was voor Veenland met een eindstand van 25-17.

Al met al een verdiende overwinning voor de ploeg van trainer Kees Ruiter.

De volgende wedstrijd van dit Veenland team is op 25 oktober om 20.30 uur in de Willisstee in Wilnis tegen FHC 91.

Het tweede team van het Wilnisse Veenland heeft afgelopen vrijdag zijn eerste overwinning van dit seizoen behaald. Het volleybalteam, gesponsord door Flynth adviseurs en accountants en Kringkoop Mijdrecht won met 4-0 in Vinkeveen van Atalante 4. De vorige twee wedstrijden van Veenland tegen Spaarnestad en Amstelveen werden beiden onnodig met … Lees meer »