Hertha F2 nipt onderuit tegen SCH'44   3-2

Hertha F2 nipt onderuit tegen SCH'44 3-2

Geplaatst op: 28 oktober 2013

Zaterdag 26 oktober speelden de Hertha F2 een uitwedstrijd tegen SCH'44 in Harmelen. Het was een belangrijke wedstrijd bij winst zouden de Herthanen goede zaken kunnen doen. SCH'44 stond vierde op de ranglijst met 12 punten, Hertha stond daar net één plaats onder met 9 punten. Bij winst zouden de teams dus gelijk komen te staan. Met maar 7 mensen vertrok het team naar Harmelen. Sem van Til zit nog in Amerika, keeper Steve van Boekel is tussentijds doorgeschoven naar de F1. Hertha F2 wordt vanaf volgende week versterkt met Levi Hodenpijl. Vanaf woensdag sluit hij bij de groep. Levi zijn achtergrond is keeper, maar hij zal ook een helft gaan spelen.

De bedoelingen van de thuisploeg waren direct duidelijk. Zij trokken gelijk ten aanval en Hertha moest direct alle zeilen bij zetten om verder onheil te voorkomen. Daarna volgde een gelijk opgaande wedstrijd, met kansen voor beide doelen. SCH'44 werd gedurende de eerste helft gevaarlijker maar toch was het Hertha dat het eerste doelpunt maakte. In de 14de minuut was het Noa die het leer voor zijn favoriete rechtervoet kreeg en direct uithaalde, 0-1. Helaas kon niet lang van de voorsprong genoten worden, want twee minuten laten was het SCH'44 dat een aanval feilloos uitspeelde en Ravi kansloos liet. Dat betekende de 1-1. Dit klopte met het vertoonde spelbeeld, SCH'44 had iets meer overwicht. Kort daarna kon de thuisploeg voor de tweede keer juichen, een identieke situatie leverde de 2-1 op.

In de rust werd aangegeven dat de aanvallers wat mee moesten zakken en niet te veel voorin moesten blijven hangen. De verdedigers moesten meer aansluiten waardoor de ruimtes kleiner werden. In de tweede helft trok Hertha direct ten strijde. Vanaf de aftrap waren de jongens fel in de duels en vochten ze voor wat ze waard waren. In de 11de minuut werd dit dan ook beloond doordat Noa zijn tweede wist te maken van de wedstrijd. De gelijkmaker, 2-2 viel op het juiste moment. Aangezien Hertha geen wissels had, werd de vermoeidheid Hertha's grootste tegenstander. Met een gelijkspel kon trainer/coach Duncan prima leven en het leek die kant ook op te gaan. Met nog 5 minuten op de klok was er een ingooi voor SCH'44. Deze belande bij een aanvaller van SCH'44 en deze wist keeper Ravi die een uitstekende partij keepte te verschalken, 3-2. De aftrap daarna was slechts een formaliteit, de scheidsrechter floot, ietwat te vroeg voor het einde van de wedstrijd.

De jongens van de F2; Ravi, Luc, Rens, Sem, Noa, Calvin en Sander verdienen een groot compliment. Wat een inzet, wat een passie en dat zonder wissels. Ze hebben zich een slag in de rondte gelopen en zaten er op het eind helemaal doorheen. Na afloop in de kleedkamer waren de terechte complimenten over hun inzet dat ook voor de jongens.

Volgende week speelt de F2 thuis tegen Maarssen F6. De wedstrijd begint om 09:00 uur. Wederom een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen om de bovenste plaatsen.

Zaterdag 26 oktober speelden de Hertha F2 een uitwedstrijd tegen SCH'44 in Harmelen. Het was een belangrijke wedstrijd bij winst zouden de Herthanen goede zaken kunnen doen. SCH'44 stond vierde op de ranglijst met 12 punten, Hertha stond daar net één plaats onder met 9 punten. Bij winst zouden de … Lees meer »