KDO 2 kan ook niet winnen van Ouderkerk

Geplaatst op: 28 oktober 2013

Na de hoopgevende 4-3 gewonnen oefenwedstrijd van vorige week tegen ’s Graveland, speelde het tweede van KDO afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Ouderkerk 2. Gesteund door de terugkeer van een aantal geblesseerden (waaronder Bart Hoving en Rick Kruit), was er goede hoop bij het elftal van Richard van Dijk om de eerste punten in de competitie te gaan halen. Echter was de beginfase van de Kwakelaars desastreus, waardoor KDO na twintig minuten spelen met 0-2 achterstond. Vervolgens deed het tweede er alles aan om terug in de wedstrijd te komen. Vlak voor rust was het Rick Kruit die KDO op 1-2 wist te brengen, waardoor de verwachting was dat de klus in de tweede helft afgemaakt kon worden. In de tweede helft probeerden de Kwakelaars van alles om de gelijkmaker te maken, maar diverse mooie kansen werden om zeep geholpen. De tijd begon steeds meer te dringen en het gevaar van KDO werd steeds minder, waardoor KDO na negentig minuten opnieuw met lege handen kwam te staan, een enorme domper voor de ploeg. Aanstaande zondag speelt het tweede om 11:00 uur in en tegen De Bilt 2, de nummer drie van de ranglijst.

Na de hoopgevende 4-3 gewonnen oefenwedstrijd van vorige week tegen ’s Graveland, speelde het tweede van KDO afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Ouderkerk 2. Gesteund door de terugkeer van een aantal geblesseerden (waaronder Bart Hoving en Rick Kruit), was er goede hoop bij het elftal van Richard van Dijk om … Lees meer »