Atlantis 1 met coaches Frits Bruijntjes en Marijke Pauw

Eerste punten zaalseizoen binnen voor Atlantis 1

Geplaatst op: 11 november 2013

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1 haar eerste competitiewedstrijd in de zaal. Na een goede oefenperiode waarin de ploeg steeds beter ging spelen, was nu Arena uit Rhenen de eerste tegenstander.

Veel informatie over Arena was er niet bekend, maar dit zorgden er ook voor dat de tegenstander niet kon worden overschat of onderschat. De ploeg uit Mijdrecht, gesponsord door Rabobank, begon sterk en stond na 18 minuten op een 4 – 10 voorsprong. Er werden goede kansen gecreëerd en er was genoeg scherpte bij de spelers waardoor deze kansen ook werden afgemaakt.
In het tweede deel van de eerste helft zakte de ploeg helaas terug en gaf het Arena de kans om op 9 – 10 te komen. Atlantis deed pas in de laatste minuut van de eerste helft wat terug en scoorde een mooi afstandsschot wat de stand op 9 – 11 bracht bij rust.

De tweede helft ging gelijk op tussen de ploegen wat resulteerde in een 17 – 17 stand één minuut voor tijd. Ook nu was Atlantis het scherpst in de laatste minuut en scoorde de verlossende 17 – 18.
De eerste punten van het zaalseizoen zijn dus binnen. Volgende week speelt Atlantis tegen ZKC ’31 om 17:40 in sporthal de Phoenix. Kom allemaal kijken!

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1 haar eerste competitiewedstrijd in de zaal. Na een goede oefenperiode waarin de ploeg steeds beter ging spelen, was nu Arena uit Rhenen de eerste tegenstander. Veel informatie over Arena was er niet bekend, maar dit zorgden er ook voor dat de tegenstander niet kon worden … Lees meer »