001- Uithoorn
Lindenhoff koopt meerderheidsbelang in online supermarkt Ruud Maaz

Lindenhoff koopt meerderheidsbelang in online supermarkt Ruud Maaz


Geplaatst op: 14 november 2013

Lindenhoff, bekend als de betere horecaleverancier in Nederland, koopt een meerderheidsbelang in online supermarkt Ruud Maaz. Ruud Maaz was al langere tijd op zoek naar een goede logistiek partner. Met Lindenhoff als grootste aandeelhouder worden twee vliegen in één klap geslagen. Oprichtster Devi van Huijstee: “Doordat Ruud Maaz nu samenwerkt met Lindenhoff, kunnen we de operatie kostenefficiënt inrichten en is de keten nog korter, waardoor de producten verser zijn. Bovendien is Lindenhoff een voorloper als het gaat om kwaliteit, lokaal eten en dierenwelzijn.” Behalve logistiek partner is Lindenhoff ook verspartner van Ruud Maaz. Goed nieuws dus voor de klanten van Ruud Maaz, want door deze samenwerking kan Ruud Maaz haar assortiment nog verder uitbreiden met de lekkerste lokale producten.

Lindenhoff versterkt met deze aankoop haar positie in de particuliere en zakelijke markt. En maakt haar producten voor een nog bredere doelgroep toegankelijk. Berend te Voortwis - eigenaar Lindenhoff: “door deze samenwerking kunnen we nog beter invulling geven aan onze missie “authentieke voeding bereikbaar maken”. Lindenhoff is naast groothandel, ook boer en slager. Dit tesamen, met het feit dat Lindenhoff zijn operatie kostenefficiënt heeft ingericht, maakt Lindenhoff de perfecte partner voor Ruud Maaz.

Ruud Maaz staat voor lekker lokaal eten, kwaliteit en gemak. Zo levert Ruud Maaz twee keer per dag gratis bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast Lindenhoff blijft Ruud Maaz samen werken met een aantal sterke lokale merken zoals bakkerij Hartog, bakker Simon Meijssen en vishandel Jan van As.

Lindenhoff is een familiebedrijf. Op de boerderij in Baambrugge wordt al vier generaties lang vlees, zuivel en groenten verbouwd, verwerkt en gedistribueerd. De dieren hebben een goed leven, hebben ruimte om te bewegen, zowel binnen als buiten. Ze krijgen wel 20 soorten graan te eten en geen preventieve antibiotica. Lindenhoff is naast boerderij ook een werkleerbedrijf.

Met Gemak ‘t lekkerst

Ruud Maaz heeft een assortiment van meer dan 1000 producten. Naast zelf je boodschappen samenstellen, kun je ook een abonnement nemen op de Kist van Ruud; een wekelijkse Kist met ingrediënten voor 3 maaltijden en een aantal ‘basics’. Je kunt bij Ruud Maaz al je wekelijkse boodschappen doen. De boodschappen worden gratis bij je thuisbezorgd in groot Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Baambrugge en Haarlem.

Over Ruud Maaz

Ruud Maaz is in 2011 opgericht door Devi van Huijstee. Devi miste een plek om goed en lekker eten te halen zonder de hele stad door te fietsen. Haar idee was een combinatie van lekker & lokaal eten en gemak. Vanuit deze gedachte richtte ze Ruud Maaz op; dé online supermarkt voor echt lekker eten. Het assortiment is met zorg samengesteld uit zoveel mogelijk biologische en lokale producten direct van de boer en lokale producenten. Ruud Maaz verkoopt verse groenten & fruit, vis & vlees, zuivel, en bijvoorbeeld ook babyvoeding, pasta en huishoudelijke producten. Voor meer informatie, kijk op www.ruudmaaz.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lindenhoff koopt meerderheidsbelang in online supermarkt Ruud Maaz

Lindenhoff, bekend als de betere horecaleverancier in Nederland, koopt een meerderheidsbelang in online supermarkt Ruud Maaz. Ruud Maaz was al langere tijd op zoek naar een goede logistiek partner. Met Lindenhoff als grootste aandeelhouder worden twee vliegen in één klap geslagen. Oprichtster Devi van Huijstee: “Doordat Ruud Maaz nu samenwerkt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: