Weer geen winst voor CSW

Geplaatst op: 18 november 2013

Beide ploegen starten afwachtend en de angst om niet te verliezen was duidelijk aanwezig in dit duel. De eerste doelpoging van Almkerk in de beginfase was bijna raak maar de bal rolde naast het doel van Jordy Wens. Even later een gevaarlijke vrije trap van Almkerk vanaf de zijkant maar gelukkig kon niemand de bal raken en ging de bal voorlangs. Aan de andere kant was Wesley Suister bijna succesvol door knullig uitverdedigen van de keeper maar via het been van Suister kwam de bal weer in de handen van de keeper. Veel balverlies over en weer en daardoor ook weinig mogelijkheden tot doelrijpe kansen. Toch was het Almkerk dat een minuut of tien voor rust op voorsprong kwam. Uit een hoekschop werd de bal tegen een hand van een speler van CSW gekopt en de prima leidende scheidsrechter oordeelde een strafschop die vervolgens feilloos werd binnengeschoten. Daarna kreeg CSW een vrije trap rand zestien die door Sven van Vuuren keihard laag werd ingeschoten maar schitterend werd gered door de keeper van Almkerk. Gelukkig voor CSW kwam de ploeg nog voor rust op gelijke hoogte. Uit een hoekschop schoot van Vuuren de bal recht op de keeper af, die vervolgens de bal losliet en Suister er als de kippen bij was op de gelijkmaker aan te tekenen.

Na rust was het Almkerk met het meeste balbezit maar echt gevaarlijk kon de ploeg ook niet worden behoudens een paar schoten uit de tweede lijn. CSW kwam bijna op voorsprong toen van Vuuren de bal knap vrijmaakte maar zijn schot ging net naast het doel. Bij een hoekschop van Almkerk kwam CSW heel goed weg toen de bal keihard tegen de lat werd gekopt en weer in het veld terugstuiterde. CSW kreeg nog een mogelijkheid via Mike Cornelissen maar uit een moeilijke hoek vond hij de keeper op zijn weg. Het was Almkerk dat nog het meest gevaarlijk werd via voorzetten vanaf de zijkanten maar doelman Wens was elke situatie de baas.
Wederom dus een gelijkspel voor CSW maar doordat de ploegen boven de Wilnissers ook steeds punten verspelen blijven die ploegen in het zicht van de achtervolging.

CSW is er zaterdag opnieuw niet in geslaagd om een wedstrijd in winst om te zetten. In en tegen Almkerk, een ploeg die onder CSW stond op de ranglijst, werd een 1-1 gelijkspel behaald en daar mocht CSW nog het meest blij mee zijn. Beide ploegen starten afwachtend en de … Lees meer »