Schoenen van spelers KDO 2 worden gevuld met drie punten

Geplaatst op: 18 november 2013

Na een zeer matige start van de competitie waar in de eerste zeven wedstrijden geen punt werd behaald, speelde het tweede afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Kampong. In Utrecht kwam het tweede prima voor de dag. Of het kwam door de komst van de Sint in het land of dat KDO eindelijk het geluk aan zijn zijde had, feit was dat Elton Shehu de Kwakelaars in de 10e minuut op 0-1 wist te brengen. Na een goede voorbereidende actie van Rob Rewijk kon Elton de bal in de hoek schieten. In de 25e minuut wist de thuisploeg echter langszij te komen, 1-1. Vlak voor rust zette Patrick van de Nesse KDO op voorsprong, zodat het tweede met een lekker gevoel de rust in kon gaan.

In de 55e minuut wist Kampong opnieuw de gelijkmaker te maken door een zeer opvallend lange speler die in de lucht heer en meester was, 2-2. KDO liet vervolgens het kaas niet van het brood eten en bleef volop strijden voor elke meter. De beloning hiervoor volgde in de 65e minuut toen Elton Shehu zijn tweede doelpunt van de dag wist te maken. Na een goedgenomen vrije trap van Roy Klijn kon Elton in de rebound de 2-3 binnenschieten. Lang konden de Kwakelaars niet van deze stand genieten, want vijf minuten later was het wederom de extreem lange speler die Kampong op gelijke hoogte bracht, 3-3. De spraakmakende wedstrijd had voor KDO gelukkig een fantastisch slot. Eerst was het Rob Rewijk die het tweede in de 80e minuut op 3-4 zette. Nadat Kampong op de lat schoot en KDO een bal moest halen, was het Patrick van de Nesse die KDO in de 88e minuut op 3-5 wist te brengen.

Een grote opluchting aan Kwakelse zijde was het gevolg, want eindelijk na acht wedstrijden spelen zijn de eerste punten gepakt. Doordat PVCV 3, NFC 2 en Ouderkerk 2 verloren, is het tweede voor het eerst dit seizoen ingelopen op haar concurrenten. Aankomende zondag speelt het tweede om 11:30 uur een oefenwedstrijd thuis tegen DOSR-zaterdag, wat onder leiding staat van oud-KDO 1 trainer Ron Langhout. Dinsdag 26 november speelt KDO 2 vervolgens de zeer belangrijke inhaalwedstrijd om 20:15 uur tegen concurrent PVCV 3. De eerste stap is tegen Kampong gezet, hopelijk begint vanaf nu de ommekeer.

Na een zeer matige start van de competitie waar in de eerste zeven wedstrijden geen punt werd behaald, speelde het tweede afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Kampong. In Utrecht kwam het tweede prima voor de dag. Of het kwam door de komst van de Sint in het land of dat … Lees meer »