Atlantis 2 selectie met trainer/coach Peter van der Wel

Atlantis 2 wint opnieuw

Geplaatst op: 18 november 2013

De wedstrijd begon met in de eerste aanval Robin van ’t Schip, Timo Jongerling, Chantal Poolman en Melissa van de Stap. In het eerste verdedigingsvak begonnen Maarten Helsloot, Kristian Geerdinck, Sophia van der Horst en Tamara Gortenmulder. Met een vroege score begon het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 sterk aan de wedstrijd. HKC die haar eerste wedstrijd ook verloor kon het hoge tempo van Atlantis niet bijhouden. Door goed samenspel van Atlantis 2 werden vele kans gecreëerd en benut. Zo kon de ploeg gemakkelijk uitlopen naar een 9-4 voorsprong bij rust.

Na een sterkte eerste helft te hebben gespeeld, lieten de doelpunten in de tweede helft lang op zich wachten. Er werden veel kansen gecreëerd maar helaas niet benut. HKC kon een beetje profiteren van de missers van Atlantis. Zo kwamen de bezoekers terug tot 13-7. Maar in de problemen is de thuisploeg niet geweest. Ondanks een wat mindere tweede helft kan Atlantis 2 terugkijken op een goede wedstrijd waardoor het meedraait in de top van de competitie.

Zaterdag 23 november speelt Atlantis 2 in Harmelen tegen Thor.

Zaterdag 16 november stond voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 de thuiswedstrijd tegen HKC (U) op het programma. Een geheel onbekende tegenstander voor de ploeg uit Mijdrecht. Ondanks een wat moeizame tweede helft werden de punten gemakkelijk in Mijdrecht gehouden. Eindstand 13-7. De wedstrijd begon met in de eerste … Lees meer »