Atlantis 1 begeleid door Atlantis F1

Atlantis verplettert Hebbes in de tweede helft

Geplaatst op: 2 december 2013

Afgelopen zaterdag 30 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 haar tweede thuiswedstrijd van de zaalcompetitie. Er moest worden gestreden tegen de studentenkorfbalvereniging uit Utrecht, namelijk Hebbes 1. De eerste helft ging gelijk op, maar in de tweede helft liet Atlantis haar klasse zien en verpletterde Hebbes met een eindstand van 21-8.

Een wedstrijd waarbij Atlantis duidelijk de favorietenrol had begon verrassend. Al vroeg in de wedstrijd maakte Hebbes haar eerste treffer en kwam op een voorsprong. Tot een stand van 3-3 ging het gelijk op. Hierna herpakte de ploeg uit MIjdrecht even hun niveau en kon een gaatje slaan naar een 6-3 voorsprong. Vervolgens volgde er een zwakke periode waar Atlantis erg moeilijk tot scoren kwam, waardoor Hebbes knap terugkwam in de wedstrijd en de stand bijna gelijk trok. Met een 7-6 voorsprong voor Atlantis gingen de ploegen rusten. Een tegenvallend resultaat voor de thuisploeg.

Blijkbaar had coach Frits Bruijntjes de ploeg in de rust goed aangesproken, want in tweede helft ging het er flink anders aan toe. Atlantis maakte in de tweede helft maar liefst veertien doelpunten en kreeg er slechts twee tegen. Hierdoor kwam er toch nog een mooie eindstand op het scorebord te staan. 21-8, een mooi resultaat. Atlantis kan terugkijken op een geslaagde tweede helft.

Speciale dank gaat naar de teams van de week, Atlantis F1 en F2 die erg goed hebben aangemoedigd! Ook een bedankje voor invalster Sophia van der Horst, die een sterkte wedstrijd speelde, is op zijn plaats.

Aanstaande zaterdag speelt Atlantis 1 uit tegen ACKC in Almkerk. De volgende thuiswedstrijd zal plaatsvinden op 21 december om 14.25 in Sporthal de Phoenix te Mijdrecht.

Afgelopen zaterdag 30 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 haar tweede thuiswedstrijd van de zaalcompetitie. Er moest worden gestreden tegen de studentenkorfbalvereniging uit Utrecht, namelijk Hebbes 1. De eerste helft ging gelijk op, maar in de tweede helft liet Atlantis haar klasse zien en verpletterde Hebbes met een … Lees meer »