CSW E6 nog steeds koploper in competitie

Geplaatst op: 2 december 2013

Sinds het begin van de competitie heeft CSW E6 geen enkele wedstrijd verloren. Een aantal partijen werd zelfs met dubbele cijfers gewonnen. Zaterdag 30 november stond de thuiswedstrijd tegen de sympathieke maar geduchte tegenstander Hertha E5 op de agenda. Hertha E5 staat op dat moment in het midden van de lijst, echter CSW E6 heeft gemerkt dat iedere ploeg extra zijn best doet om van de Nr.1 te winnen.

Het is prachtig zonnig weer voor een voetbalwedstrijd, na een korte tactische briefing door coach Moes is CSW E6 er klaar voor. Na de aftrap is het al snel duidelijk dat Hertha E5 zich de kaas niet van het brood wil laten eten. Gelukkig komt CSW E6 al snel in het vertrouwde spelletje mede door de enthousiaste verbale aanwijzingen van coach Moes. CSW E6 gaat druk zetten naar voren door goed rond te tikken en in de zesde minuut scoort spits Hugo met een mooi schot de bevrijdende openingstreffer. Enkele minuten later scoort Hugo de tweede goal.

CSW zet een aanval op over de rechterflank Mike E geeft een prachtige voorzet naar de vrijgelopen Manuel die het derde doelpunt voor CSW E6 maakt. Dat CSW scherp moet blijven blijkt wel als Hertha zich makkelijk kan vrijlopen en via een pass naar een vrije man bij de tweede paal kan scoren het is 3-1 als we de rust ingaan.

Na de limonade gaan we weer los, een paar aanvallen van Hertha worden direct door het sterke middenveld gekeerd met prachtige verdedigende acties van Aram, Mike van S en Fabian. Het wordt spannend, Hertha krijgt een corner, de krullende bal wordt echter prachtig door keeper Frank gevangen en geklemd. CSW E6 zet direct de aanval weer in met goed strak overspelen scoort Mark de vierde goal. Hertha komt sterk terug, de aanvallen van Hertha worden gelukkig gestopt door Thijmen, de uitstekend spelende verdediger van CSW. Door rustig te blijven en goed positiespel door Ramon en Mike E weet CSW de tegenstander op eigen helft vast te zetten, dit resulteert al snel in kansen voor CSW Hugo scoort zijn derde goal, een Hattrick, het is 5-1.

Na de aftrap gaan de kansen over en weer een enkele kans van Hertha wordt gelukkig afgevangen door keeper Frank. In de 47e minuut krijgt CSW een corner Fabian schiet de bal stevig in het doel van Hertha het is 6-1. Na wat gemiste kansen gaat CSW er volop tegenaan met een counter via een mooie actie langs de linkerkant krijgt CSW weer een corner. Deze wordt door Mark genomen, in het tumult voor het doel haalt Mike E uit en scoort via een tegenstander 7-1, wat tevens de eindstand wordt. De overwinning is binnen mede door de enthousiaste aanwijzingen van coach Moes, de wissels van assistent coach Arjan en vooral de inzet met veel speelplezier van de jongens van CSW E6.
CSW E6 staat nog steeds verdiend bovenaan in de competitie.

Sinds het begin van de competitie heeft CSW E6 geen enkele wedstrijd verloren. Een aantal partijen werd zelfs met dubbele cijfers gewonnen. Zaterdag 30 november stond de thuiswedstrijd tegen de sympathieke maar geduchte tegenstander Hertha E5 op de agenda. Hertha E5 staat op dat moment in het midden van de … Lees meer »