HVM jongens D2 herfstkampioen

Geplaatst op: 2 december 2013

Het was even wennen voor de jongens D2 van HVM, die begin dit seizoen voor het eerst met een 11-tal gingen spelen, maar na een paar wedstrijden hadden ze de smaak te pakken!
De afgelopen wedstrijden ging het zelfs zo goed dat ze de lijst aanvoerden, samen met een team van Hurley. In een rechtstreeks duel werd afgelopen zaterdag gestreden om de eerste plek. Vooraf was de spanning om te snijden, Hurley had immers nog geen een doelpunt tegen en veel meer doelpunten voor.
In een zinderende wedstrijd werd het publiek, dat in grote getale aanwezig was, beloond met een mooie maar spannende wedstrijd.
Mijdrecht had in de eerste helft het meeste bal bezit en was een stuk feller dan Hurley. Echter, de keeper van Hurley voorkwam een doelpunt met hele mooie reddingen, later bleek dat deze jongen het voor het eerst deed! Met 0-0 gingen de teams de rust in.
Kort in de tweede helft wist Jasper (Jappie) te scoren op een rebound. Mels deed het voorbereidende werk. Vanaf dat moment werd Hurley wakker en ontstond een hele spannende tweede helft met kansen voor beide partijen. Het lukte HVM om de 1-0 vast te houden tot het einde van de wedstrijd en werd zo verdiend herfstkampioen!

Het was even wennen voor de jongens D2 van HVM, die begin dit seizoen voor het eerst met een 11-tal gingen spelen, maar na een paar wedstrijden hadden ze de smaak te pakken!De afgelopen wedstrijden ging het zelfs zo goed dat ze de lijst aanvoerden, samen met een team van … Lees meer »