Argon E2 ongeslagen kampioen

Geplaatst op: 13 december 2013

Zaterdag 7 december 2013 om 8:45 stonden de mannen van de E2 klaar voor de laatste wedstrijd van het jaar, met als inzet het KAMPIOENSCHAP. Na de aftrap was het al snel duidelijk de mannen waren in opperste concentratie en de tegenstander kon daar niets tegen inbrengen. Al snel viel het eerste doelpunt en er werd geen enkele kans weggegeven. Ondanks de regen leek het wel Braziliaans samba voetbal de ene aanval was nog mooier dan de andere en resulteerde in een ruime voorsprong in de eerste helft. Ook de tweede helft was er voor de tegenstander geen speld (of voet) tussen te krijgen, dus het vertrouwen groeide met de minuut. Na de 6-0 vond de legendarische wissel plaats en werd de keeper vervangen voor een veldspeler en kon onze keeper Jesse zich positioneren in de spits, dit als beloning voor maar 7 keer gepasseerd te zijn. Het lukte ons nog 1 keer te scoren en de tegenstander kon er uiteindelijk nog 2 scoren. Mannen 72 doelpunten gescoord, 1 gelijkspel en de rest alles gewonnen is geen geluk meer, maar gewoon pure kwaliteit. Jesse, Stan, Joey, Jesper, Oualid, Kicky, Dave, Luc en Julian, natuurlijk ook de trainers Robert en Michiel en de leiders Dennis en Fabian (wat een staf) van harte GEFELICITEERD met de uitzonderlijke prestatie en op naar de tweede helft van het seizoen, want dit smaakt naar meer (zeker na de lange viering in de kantine).

Zaterdag 7 december 2013 om 8:45 stonden de mannen van de E2 klaar voor de laatste wedstrijd van het jaar, met als inzet het KAMPIOENSCHAP. Na de aftrap was het al snel duidelijk de mannen waren in opperste concentratie en de tegenstander kon daar niets tegen inbrengen. Al snel viel … Lees meer »