Teambuilding heeft juiste uitwerking voor Argon D2

Geplaatst op: 16 december 2013

Bij Argon D2 wordt er goed aan teambuilding gedaan. Op de zaterdag dat ze vrij waren werd er gesport in het Amsterdamse bos. Samen met trainers, coach en begeleiders Jesse, Menno, Ronald, Gert-Jan en Marcel die er voor de mannen een leuke onvergetelijke ochtend van maakte. De afgelopen wedstrijden waren met verlies dus moest het roer maar eens om. Dat deden ze dan ook afgelopen zaterdag tegen Forza Almere. Er was vanaf de eerste minuut druk op de bal. Er werd goed overgetikt en de bal werd geplaatst waar het moest. Tom maakte de 1-0 en al snel volgde Lars met zijn 2-0. De jongens zaten bovenop de bal en Fouad schoot hem erin voor de 3-0 BAM! De verdediging met Jelle,Stefan, Stan en Mika stond als een muur waar de tegenstander niet doorheen brak. De middenvelders Tim, Stanley, Jean gaven de bal goed naar de voorhoede. Tom maakte toen een geweldig doelpunt 4-0 over de keeper heen!! Dan komt er strijd met een botsing en een gevaarlijk duel als gevolg, maar ze blijven het spel sportief spelen tot de rust.

Mika,Boaz en Guy staan hun mannetje en laten zien dat zij ook in dit team waardevolle spelers zijn. Stanley pingelt met de bal en geeft hem aan Tom die dit herhaalt en de 5-0 maakt. Luciën onze keeper heeft het dit keer niet druk, maar op het moment dat het dreigt weet hij de bal te pakken en komt er geen tegen doelpunt. Vanuit een corner maakt verdediger Stefan de 6-0. Met als afsluiting een schot van Fouad op doel, de keeper pakt de bal wel, maar laat hem los en beland in het doel. Een eindscore van 7-0 geeft ze een positief gevoel om de winterstop in te gaan!

Bij Argon D2 wordt er goed aan teambuilding gedaan. Op de zaterdag dat ze vrij waren werd er gesport in het Amsterdamse bos. Samen met trainers, coach en begeleiders Jesse, Menno, Ronald, Gert-Jan en Marcel die er voor de mannen een leuke onvergetelijke ochtend van maakte. De afgelopen wedstrijden waren … Lees meer »