Tisah, Brendan en Vera (van links naar rechts) zetten de puntjes op de i voor de wedstrijd op zaterdag 21 december a.s.

Leerlingen VLC massaal in actie voor Serious Request


Geplaatst op: 16 december 2013

Deze leerlingen organiseren met z’n tweeën een sponsorspringwedstrijd. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 21 december, manege Lucky Stable, Hoofdweg 89 te Mijdrecht.

Brendan van Heertum (13) en Vera Krenn (13) organiseren met behulp van Tisah Maijenburg een sponsorspringwedstrijd. Zij proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. Het is bijzonder dat je op zo’n leeftijd al nadenkt om andere mensen te helpen. Er is veel voor gedaan om dit idee succesvol te maken, onder andere het ontwerpen van een speciale Serious Request sprong, parcours bedacht en een heel leuk spel bedacht, waarmee een privéles van 30 minuten te winnen is! Het beloofd een gezellige dag te worden en je bent van harte welkom vanaf 11:00 tot 15:00 om te komen kijken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leerlingen VLC massaal in actie voor Serious Request

Deze leerlingen organiseren met z’n tweeën een sponsorspringwedstrijd. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 21 december, manege Lucky Stable, Hoofdweg 89 te Mijdrecht. Brendan van Heertum (13) en Vera Krenn (13) organiseren met behulp van Tisah Maijenburg een sponsorspringwedstrijd. Zij proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: