Overwinning voor Meiden C1 Legmeervogels

Geplaatst op: 16 december 2013

Zaterdag 13 december was er weer een wedstrijd om de beker. Dit keer speelde de meiden van Legmeervogels tegen Rode 23 uit Bovenkerk en beide teams hadden er zin in. De eerste helft van de wedstrijd was duidelijk voor de Legmeervogels. Ze speelde goed over en kwamen ook meerdere keren bij het doel van de tegenstander. Kim van Kooten maakt met een mooi schot het eerste doelpunt. Daarna maakt de tegenstander een eigen doelpunt en zorgde zo voor 2-0. Via een geweldig afstandschot maakte Lizanne een 3-0. Rode 23 kwam ook een paar keer bij het doel van de LMV en maakte 3-2. Ashley benutte haar kans en scoorde een mooie 4-2 zodat de LMV met een gerust gevoel de rust in ging. Helaas was de tweede helft wat minder. Beide teams speelde de bal niet goed over of maakte het niet af. De kansen die Rode 23 kreeg benutte zij echter wel. Ze werkte hun achterstand weg en een minuut voor het einde scoorde ze de gelijkmakende treffer 4-4.

Dit betekende penalty’s. De LMV MC1 heeft geen vaste keepster. Amber stond op doel met een blessure. Voor de penalty’s wilde ze ruilen maar dit mocht niet van de scheidsrechter. De tegenstander waren inmiddels wel gewisseld van keepster. De penalty’s waren enorm spannend. LMV mistte twee keer waardoor Roda 23 de volgende ronde kon halen. Doordat ook zij een keer mistte en Amber een prachtig schot tegenhield waren de kansen voor LMV nog open. Met 5-5 werden de penalty verlengt. Joyce schoot de bal er goed in en Amber hield het schot van Rode 23 tegen waardoor LMV naar de volgende ronde is. Meiden sterk gespeeld en terecht gewonnen!

Zaterdag 13 december was er weer een wedstrijd om de beker. Dit keer speelde de meiden van Legmeervogels tegen Rode 23 uit Bovenkerk en beide teams hadden er zin in. De eerste helft van de wedstrijd was duidelijk voor de Legmeervogels. Ze speelde goed over en kwamen ook meerdere keren … Lees meer »