Atlantis 2 redt het net niet

Geplaatst op: 23 december 2013

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 2, dat gesponsord wordt door de Rabobank, een wedstrijd tegen OVVO/De Kroon 4 in Mijdrecht. OVVO/De Kroon staat op de eerste plaats op de ranglijst en had tot gisteren maar twee punten meer dan de Mijdrechtse ploeg. Het was voor Atlantis van groot belang om deze wedstrijd te winnen, omdat het team dan zou meedraaien in de top drie van de poule.

Het doel van Atlantis was duidelijk: laten zien dat het team in de top drie hoort. Er moest dus gewonnen worden van OVVO/De Kroon. Na een goede voorbereiding was Atlantis klaar voor de wedstrijd. Het team begon fel en stond al heel snel met twee punten voor. Beide teams stonden goed te verdedigen, maar hadden moeite om de kansen af te maken in de aanval. Atlantis was de ploeg die in de eerste helft van de wedstrijd steeds de voorsprong nam. Tijdens de rust stond een 7-5 voorsprong op het scorebord.

In de rust gaf de coach goede tips en hierdoor was het team klaar om met de tweede helft te beginnen. De taak in de tweede helft was om de juiste kansen te pakken (en natuurlijk te scoren) en om geen onnodige fouten te maken. Helaas was OVVO/De Kroon het team dat zes doelpunten achter elkaar maakte en stond Atlantis met 8-11 achter. De Mijdrechtse ploeg deed er alles aan om weer op voorsprong te komen, maar helaas werd de wedstrijd met 11-13 verloren.

De volgende wedstrijd van Atlantis, tegen Arena 2, zal op 11 januari 2014 om 15:20 uur gespeeld worden in sporthal De Phoenix in Mijdrecht. De uitwedstrijd tegen Arena 2 werd met 12-14 gewonnen. Als Atlantis mee wil blijven draaien in de top vier, of naar de top drie van de poule wil, is het van groot belang dat deze wedstrijd wordt gewonnen.

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 2, dat gesponsord wordt door de Rabobank, een wedstrijd tegen OVVO/De Kroon 4 in Mijdrecht. OVVO/De Kroon staat op de eerste plaats op de ranglijst en had tot gisteren maar twee punten meer dan de Mijdrechtse ploeg. Het was voor Atlantis van groot belang om deze … Lees meer »