001 - Vogelvrij TOP
Oliebollentoernooi Veenshuttle erg gezellig

Oliebollentoernooi Veenshuttle erg gezellig


Geplaatst op: 6 januari 2014

Traditiegetrouw organiseerde badminton vereniging Veenshuttle weer het altijd gezellige oliebollentoernooi.

Veel kinderen hadden met ouders en ouders met kinderen ingeschreven. Ook vriend of vriendin was van harte welkom. Maar liefst 32 koppels waren gekomen. Anja had alles, helaas voor de laatste keer, weer prima geregeld en bij binnenkomst kreeg iedereen een speelschema uitgereikt. Er werden wedstrijden van 10 minuten gespeeld en men was zo goed mogelijk op sterkte ingedeeld. Uiteraard hadden sommige ouders wat moeite om het snelle en behendige spel van hun kinderen te volgen, maar iedereen had plezier.

Boven in Café de Wave stonden de oliebollen klaar en die liet men zich goed smaken. Ook de publieke tribune was geregeld goed bezet. Al met al weer een geslaagd toernooi en een goed begin van het nieuwe jaar.

Ook werd de gelegenheid genomen om afscheid van de jeugdcommissie te nemen, met enkele woorden van dank en een klein presentje voor de vele jaren van ondersteunende activiteiten. Tevens werd de nieuwe jeugd commissie voorgesteld, met name Rina Enderman, Erik de Groot en Eric van der Burch. Zij zullen met evenveel enthousiasme de jeugd gaan ondersteunen.

Wil er nog jeugd of senioren kijken of ze badminton leuk vinden, dan is er iedere donderdag avond van 19.00 tot 20.30 voor de jeugd training en vanaf 20.00 tot 23.00 spelen voor senioren in sporthal de Phoenix. Kom gerust binnen lopen om vrijblijvend 3 maal mee te spelen.

Kijk op www.veenshuttle.nl naar een verslag en filmpje van het oliebollentoernooi!

Zie http://www.veenshuttle.nl/2014/01/04/oliebollentoernooi-2014-verslag/Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oliebollentoernooi Veenshuttle erg gezellig

Traditiegetrouw organiseerde badminton vereniging Veenshuttle weer het altijd gezellige oliebollentoernooi. Veel kinderen hadden met ouders en ouders met kinderen ingeschreven. Ook vriend of vriendin was van harte welkom. Maar liefst 32 koppels waren gekomen. Anja had alles, helaas voor de laatste keer, weer prima geregeld en bij binnenkomst kreeg iedereen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: