HandjeHelpen
Uitreiking MVO-prijs De Ronde Venen op donderdag 23 januari

Uitreiking MVO-prijs De Ronde Venen op donderdag 23 januari


Geplaatst op: 8 januari 2014

De prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in De Ronde Venen wordt op donderdag 23 januari 2014 van 16.00 tot 18.00 uur uitgereikt in Restaurant Ici Paré in Mijdrecht. Schadenet Kranenburg, Lindenhoff, Samson Wilnis, Kringkoop en Bakkerij Both zetten zich in om ‘Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen’. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal bekend worden wie de prijs wint. Belangstellenden die willen kennis maken met MVO en de genomineerden zijn van harte welkom.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO is helemaal 2014. Aan alle kanten zie je de bewustwording dat ondernemen anders kan, anders moet. Veel bedrijven zetten de eerste stappen op het MVO pad. Sommige ondernemers zijn al even bezig, zij willen graag andere bedrijven helpen met de omschakeling.

Op donderdag 23 januari wordt de winnaar van de prijs bekend gemaakt. Tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen belangstellenden kennis maken met de genomineerden. Presentatrice van de middag is Elisabeth van den Hoogen. Zij stelt de genomineerden voor en zal hen vragen op welke manier MVO in hun bedrijf wordt toegepast. Aansluitend wordt bekendgemaakt wie zich de komende twee jaar MVO Ambassadeur van De Ronde Venen mag noemen. Uiteraard hoort bij deze erkenning een prijs. Beeldend kunstenares Jenneke van Wijngaarden heeft een bijzondere award gemaakt binnen het thema MVO.

De uitreiking vindt plaats in Restaurant Ici Paré aan de Mijdrechtse Zuwe 2 in Mijdrecht. Belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te maken met de genomineerden en met hen in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld over MVO in de eigen onderneming. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitreiking MVO-prijs De Ronde Venen op donderdag 23 januari

De prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in De Ronde Venen wordt op donderdag 23 januari 2014 van 16.00 tot 18.00 uur uitgereikt in Restaurant Ici Paré in Mijdrecht. Schadenet Kranenburg, Lindenhoff, Samson Wilnis, Kringkoop en Bakkerij Both zetten zich in om ‘Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen’. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: