Autocross Abcoude
Maand van de liefde bij het Jongerenwerk

Maand van de liefde bij het Jongerenwerk


Geplaatst op: 24 januari 2014

Het Jongerenwerk van Tympaan-De Baat zet de maand februari geheel in het teken van de liefde. Een maand waarin zij jongeren informeren en stimuleren met elkaar te praten over liefde, relaties, (homo)seksualiteit en seks.

De Jongerenbus zal -met wat geluk- halverwege februari weer rondrijden en dan tijdelijk even omgedoopt worden tot ‘Lovebus’. Alle jongeren zijn welkom om binnen te lopen als ze deze zien staan.

Verder worden er in de dorpskernen ook leuke activiteiten georganiseerd rondom het thema ‘Liefde’ en zal er ook redactioneel ook aandacht aan gegeven worden via de site veenig.nl.
Daarnaast kunnen jongeren terecht in de Jongerenbus omtrent vragen/voorlichting over seks en relaties. De hele maand zijn er gratis condooms -verpakt in een leuke wallet- te krijgen.

Voor meer informatie over het Jongerenwerk en de diverse activiteiten zie www.veenig.nl of e-mail naar jong@stdb.nl of info@stdb.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maand van de liefde bij het Jongerenwerk

Het Jongerenwerk van Tympaan-De Baat zet de maand februari geheel in het teken van de liefde. Een maand waarin zij jongeren informeren en stimuleren met elkaar te praten over liefde, relaties, (homo)seksualiteit en seks. De Jongerenbus zal -met wat geluk- halverwege februari weer rondrijden en dan tijdelijk even omgedoopt worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: