001 - Vogelvrij TOP
Veenshuttle mix-team kampioen 3e klasse regio Noord Holland

Veenshuttle mix-team kampioen 3e klasse regio Noord Holland


Geplaatst op: 28 januari 2014

Een spannender laatste competitie ronde kun je je nauwelijks voorstellen. In een poule van 8 teams staan 3 teams voor de laatste wedstrijd binnen 1 punt van elkaar. USC uit Amsterdam staat bovenaan en daarachter staan Almere en Veenshuttle met 1 punt achterstand.

En dan is de laatste wedstrijd van Veenshuttle ook nog tegen USC. Dit zou Almere theoretisch de beste kans op het kampioenschap bieden. Als zij hun wedstrijd met 6 of 7 of 8 punten zouden winnen van Amsterdam, dan zal het voor USC of Veenshuttle heel moeilijk worden om met meer punten te eindigen.

Afgelopen zaterdag werd de uitslag van Almere tegen Amsterdam bekend, men had met 4-4 gelijk gespeeld. De opdracht was dus duidelijk, er moest gewonnen worden en dan was men kampioen. De spanning bij Melanie, Bertien, Rob, Frans en invaller Hans was dus van de gezichten af te lezen in Amsterdam. Want bij de koploper thuis winnen met minimaal 5-3 om hen te passeren op de ranglijst zou niet eenvoudig zijn. Maar de opdracht werd met verve uitgevoerd. Veenshuttle ging er na vele spannende games met de kleinst mogelijke overwinning van door, 5-3.

Het bijna voor onmogelijk gehouden kampioenschap is binnen. Een ongelooflijke prestatie. Mede met dank aan een aantal invallers die gedurende het seizoen het team hebben bijgestaan. Een kroon op hard werken en het spel op de juiste momenten de juiste tactische richting te geven.

Zie ook op www.veenshuttle.nl

Zie: http://www.veenshuttle.nl/2014/01/26/mix-team-kampioen/43865721


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenshuttle mix-team kampioen 3e klasse regio Noord Holland

Een spannender laatste competitie ronde kun je je nauwelijks voorstellen. In een poule van 8 teams staan 3 teams voor de laatste wedstrijd binnen 1 punt van elkaar. USC uit Amsterdam staat bovenaan en daarachter staan Almere en Veenshuttle met 1 punt achterstand. En dan is de laatste wedstrijd van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: