Kampioenschap van Uithoorn

Geplaatst op: 24 februari 2014

Zondag 23 februari is het kampioenschap van Uithoorn verreden. Deze trainingswedstrijd bij UWTC was druk bezocht en ondanks de voorjaarsvakantie stonden 174 renners aan de start. Voor de vrijwilligers een lange dag. Bij de jeugd waren leuke wedstrijden te zien. Eric Looij wist met een spannende sprint de derde plaats op te eisen bij de jeugd cat 5-6. Bij de sportklasse won Harry van Pierre de sprint van de koplopers. Dennis Moolhuijsen behaalde een mooie derde plaats. Naast een medaille kregen alle winnaars een mooie bos bloemen van bloemenwinkel Wiegmans uit Mijdrecht.
Uitslagen UWTC leden: 1 Harry van Pierre, 3 Eric Looij en Dennis Moolhuijsen, 5 Esmee de Rijk, 9 Mees van Smoorenburg en Tommy Oude Elfering, 10 Etienne Lenting, 11 Marit Plat, 12 Menno van Capel, 13 Youri Janzing, 15 Benjamin Wessels, 16 Joyce de Rijk, 17 Ian van de Berg. De overige 12 renners hadden een goede training maar reden de wedstrijd niet volledig uit.

Ploegenvoorstelling UWTC
Vrijdagavond 28 februari zal de nieuwe kleding gepresenteerd worden aan alle leden van de wielren- en de tourafdeling van UWTC. De namen van de Rabobank, van Rijn fietsen uit Vrouwenakker, Kroon Wilnis, Profyle Tyrecentre Hogendoorn, autobedrijf Rovémij, Koga en Cannondale zullen vanaf 1 maart te zien zijn op de wielrenkleding. De ploegenvoorstelling wordt gehouden bij Profyle Tyrecentre Hogendoorn locatie Uithoorn. Meer info: www.uwtc.nl/wielren

Zondag 23 februari is het kampioenschap van Uithoorn verreden. Deze trainingswedstrijd bij UWTC was druk bezocht en ondanks de voorjaarsvakantie stonden 174 renners aan de start. Voor de vrijwilligers een lange dag. Bij de jeugd waren leuke wedstrijden te zien. Eric Looij wist met een spannende sprint de derde plaats … Lees meer »