Nieuw in Abcoude Restaurant Rechtstreeks

Nieuw in Abcoude Restaurant Rechtstreeks


Geplaatst op: 28 februari 2014

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende restaurants besloten Marcel den Heijer en Jolinde Doeve hun droom waar te maken; het openen van een eigen restaurant. Woensdag 5 maart gaat het gebeuren, dan openen de deuren van hun eigen restaurant in het oude Regthuys van Abcoude: Restaurant Rechtstreeks.

Het restaurant gaat werken met verse streekproducten die te krom, te klein, te weinig of juist te veel zijn. Gebaseerd op en geïnspireerd door deze producten zal chef Marcel iedere dag een nieuw en wisselend menu creëren. Op deze manier wilt het jonge stel de gasten verrassen met kwalitatief hoogstaande gerechten terwijl ze tegelijkertijd ook een steentje bijdragen aan het terugdringen van de voedselverspilling.

”Uit eten gaan hoort een beleving te zijn en juist daarom vinden wij het leuk om onze gasten keer op keer te verrassen met een nieuwe Bourgondische beleving”, aldus Jolinde die de rol van gastvrouw en business manager op haar zal nemen.

Verwacht rechttoe rechtaan gerechten van verse producten die waar het kan van dichtbij komen en biologisch zijn. Nederlandse ingrediënten dus maar dan geïnspireerd op de Frans-Mediterrane keuken. Het restaurant zal openen van woensdag t/m zondag voor lunch en diner.

Meer informatie:

http://www.restaurantrechtstreeks.nl 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw in Abcoude Restaurant Rechtstreeks

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende restaurants besloten Marcel den Heijer en Jolinde Doeve hun droom waar te maken; het openen van een eigen restaurant. Woensdag 5 maart gaat het gebeuren, dan openen de deuren van hun eigen restaurant in het oude Regthuys van Abcoude: Restaurant Rechtstreeks. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: