Na jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende restaurants besloten Marcel den Heijer en Jolinde Doeve hun droom waar te maken; het openen van een eigen restaurant. Woensdag 5 maart gaat het gebeuren, dan openen de deuren van hun eigen restaurant in het oude Regthuys van Abcoude: Restaurant Rechtstreeks.
Het restaurant gaat werken met verse streekproducten die te krom, te klein, te weinig of juist te veel zijn. Gebaseerd op en geïnspireerd door deze producten zal chef Marcel iedere dag een nieuw en wisselend menu creëren. Op deze manier wilt het jonge stel de gasten verrassen met kwalitatief hoogstaande gerechten terwijl ze tegelijkertijd ook een steentje bijdragen aan het terugdringen van de voedselverspilling.
”Uit eten gaan hoort een beleving te zijn en juist daarom vinden wij het leuk om onze gasten keer op keer te verrassen met een nieuwe Bourgondische beleving”, aldus Jolinde die de rol van gastvrouw en business manager op haar zal nemen.
Verwacht rechttoe rechtaan gerechten van verse producten die waar het kan van dichtbij komen en biologisch zijn. Nederlandse ingrediënten dus maar dan geïnspireerd op de Frans-Mediterrane keuken. Het restaurant zal openen van woensdag t/m zondag voor lunch en diner.
Meer informatie:
http://www.restaurantrechtstreeks.nl