CSW 7 deelt tik uit in mijdrecht

Geplaatst op: 3 maart 2014

Na hier en daar al wat voorpret. En wat kreten over en weer.(maar dat hoort bij een streekderby) Was het dan eindelijk zover.

Afgelopen zaterdag 1 maart 2014 om 12.00 uur stond de wedstrijd Argon 11-CSW 7 op het programma. Met mooi weer en ook een mooie tegenstander kon dat wel eens een leuke middag worden. Daar kwamen ze het veld op. De blauwen en de rood-blauwen. Wat gaat het worden? Nadat het eerste fluitsignaal had geklonken gingen beide ploegen ten strijden om de naam van de club hoog te houden. En het eerste half uur ging het gelijk op met kansen over en weer. Je merkte duidelijk dat beide ploegen rustig aan het aftasten waren en nog niet teveel risico in hun spel wilde gooien. Maar in de 32ste minuut was dan eindelijk de ban gebroken. Middenvelder Robin Schijf van CSW mocht de vrije trap nemen op ongeveer 20 meter van het doel. Want de scheidsrechter(die tevens een prima wedstrijd floot) zag een overtreding van een Argon speler op een speler van CSW. Schijf legde de bal neer en krulde deze op een mooie wijze over de muur en liet de keeper van Argon vrijwel kansloos. Hij toucheerde de bal nog wel ,maar het mocht niet baten. 0-1. Dit was tevens ook de ruststand.

Na de rust ging Argon met een paar tactische omzettingen proberen om de achterstand toch om te buigen naar meer. CSW stond volgens Coach Jack goed dus gingen deze mannen ongewijzigd het veld in. Tot teleurstelling van de wissels,maar achteraf was dat een goede zet geweest. Na een kwartier in de tweede helft kwam er een drie dubbele wissel met de opdracht om druk te zetten naar voren. En dat ging goed. Argon wist daar niet mee om te gaan en door het terug leggen van Bram Roosendaal kon wederom Robin Schijf scoren. 0-2!! En CSW bleef doordrukken en Argon kon daar geen vuist tegen maken. Na een goede pass van achteruit van Mark van der Linden kon John van der Maat in eens voor geven op Matthijs de Jong die hem op zijn beurt weer terug legde op Robin Schijf die in de 78ste minuut een loepzuivere Hattrick achter zijn naam kon zetten. Argon deed er alles aan om de eer nog te redden ,maar vlak voor tijd kwam er een diepe bal naar voren. Alles en iedereen dacht dat de bal uit zou gaan ,behalve John van der Maat. Die ging er als een haas achteraan ,hield hem binnen en met een voorzet kon hij Martin Kluiver bedienen. 0-4! Tevens ook de eindstand.

Het was een leuke sportieve wedstrijd,zoals elke derby zou moeten zijn. Mijn complimenten voor beide ploegen.

Na hier en daar al wat voorpret. En wat kreten over en weer.(maar dat hoort bij een streekderby) Was het dan eindelijk zover. Afgelopen zaterdag 1 maart 2014 om 12.00 uur stond de wedstrijd Argon 11-CSW 7 op het programma. Met mooi weer en ook een mooie tegenstander kon dat … Lees meer »