Atlantis 1 verliest punt tegen Koveni

Geplaatst op: 3 maart 2014

Onder aanmoediging van het ‘Team van de Week’, de E2, startte Atlantis aan de wedstrijd. De balsponsor was M.K. Gortenmulder van Gortenmulder Transport. Atlantis nam vrij snel de voorsprong in de wedstrijd, maar Koveni kon de gehele eerste helft goed bijblijven. Het verschil werd niet groter dan vier punten en de ploegen gingen dan ook rusten met een 11-7 op het scorebord.

Koveni liet na de rust zien dat zij zich niet zomaar overgaven en maakte snel twee doelpunten, waardoor het verschil werd verkleind tot twee. Ondanks het matige spel van Atlantis werd het verschil toch weer vier, tot een stand van 17-13 op vijftien minuten voor tijd. Het laatste kwartier was Koveni duidelijk de bovenliggende ploeg en konden zij uiteindelijk verdiend een punt mee naar huis nemen. Met een stand van 19-19 gingen beide ploegen naar huis.

Volgende week speelt Atlantis tegen DKV in IJmuiden haar laatste zaalwedstrijd, die de ploeg graag goed wilt afsluiten om een goed gevoel mee te nemen naar de tweede helft van de veldcompetitie.

Zaterdag 1 maart speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 haar laatste thuiswedstrijd tegen Koveni uit Nieuwegein. De ploeg uit Mijdrecht stond de hele wedstrijd voor, maar gaf toch een punt weg aan Koveni. De wedstrijd met veel doelpunten eindigde in een 19-19 gelijkspel. Onder aanmoediging van het ‘Team van … Lees meer »