Atalante H1 KAMPIOEN

Geplaatst op: 10 maart 2014

Vrijdag 7 Maart was het dan zover. In de Boei met een overvolle tribune werd de kampioenswedstrijd gespeeld. Onder begeleiding van wat lekkere muziek werd er ingespeeld en de cheerleaders probeerden met hun danspassen alvast het publiek warm te maken voor de kampioenswedstrijd. Speciaal voor de gelegenheid hadden de mannen van Atalante mooie shirts laten maken om in te spelen.

De wedstrijd werd begonnen met Jeroen op de bank en de rest van het hele team in het veld. Het gebrul op de tribune barste los na de eerste service en de wedstrijd was begonnen. Nu kan ik een heel verhaal maken hoe de wedstrijd is verlopen. Maar eigenlijk is dat niet nodig aangezien iedereen live aanwezig was bij de wedstrijd. Voor diegenen die om een een of andere reden niet aanwezig konden zijn, hier een korte samenvatting.

Atalante kwam wat traag op gang in de eerste set. Het was denk ik nog aan het genieten van het inslaan met die lekkere muziek en al dat publiek op de tribune. Maar na een paar punten begon het weer een beetje te lopen. De eerste echte mooie score kwam van Erik, die een kruisstaffel liep na een goede pass van Yorick. Het blok van Armixtos reageerde totaal niet en Erik had vrij inslaan. Leroy sloeg ook weer na een aantal mooie set-ups van Frans de bal snoeihard naar de grond. En Bas was weer gewoon Bas, snel aan het net met zijn aanval en blokkering en degelijk in de verdediging achter in het veld. De set werd al snel in het voordeel beslist van de thuisploeg: 25-16.

Set 2 was niet veel anders dan de eerste set. Het was steeds Atalante dat het spel maakte en Armixtos dat achter de feiten aanliep. Ondanks het niet zo goede spel van Atalante werd er toch redelijk makkelijk gewonnen met 25-18.

De 3e set werd Frans gewisseld voor Jeroen. Het tempo ging nog iets meer omhoog bij de groen-gelen en Armixtos had veel moeite om het snelle spel van de Vinkeveners bij te houden. Er werd goed gevarieerd in de aanval en vooral de goede service zette de passing van Armixtos erg onder druk. Atalante was geen moment in gevaar om de set uit handen te geven. 25-17.

In de 4e set bleef het tempo hoog. Er werd nog steeds leuk attractief en offensief spel gespeeld door de thuisploeg bv met een leuke staffel van Erik die vrij inslaan had. Het goede blok van Yorick en Bas stond als een huis, zowel op de buitenkant als op het midden. Leroy beukte de ballen er weer genadeloos in of sloeg ze slim via het blok uit. Iwan maakte tegen het einde van de set een mooie sprongservice serie van 4 punten. En als klap op de vuurpijl speelde Jeroen een slimme doortikbal die de stand op 25-11 en daarmee 4-0 bracht!

A-Side Atalante H1 is KAMPIOEN 2013-2014!!!!! Eindelijk weer terug naar de promotieklasse waar ze toch wel thuis horen.

Iedereen heel hartelijk bedankt voor het grote feest na en tijdens de wedstrijd. Bestuur en voorzitter bedankt voor de beker en de mooie bloemen. Supporters bedankt voor het juichen en schreeuwen. Roos bedankt voor het fluiten. En natuurlijk Sjaak bedankt voor het trainen van dit zooitje eigenwijze mannen. Carin bedankt voor het coachen. En iedereen die ik nog vergeten ben. BEDANKT!!!! En tot ziens bij de volgende wedstrijd. Want we willen proberen om ongeslagen kampioen te gaan worden.

Vrijdag 7 Maart was het dan zover. In de Boei met een overvolle tribune werd de kampioenswedstrijd gespeeld. Onder begeleiding van wat lekkere muziek werd er ingespeeld en de cheerleaders probeerden met hun danspassen alvast het publiek warm te maken voor de kampioenswedstrijd. Speciaal voor de gelegenheid hadden de mannen … Lees meer »